18.07.2018.

23:16

Foto:

Zabava

"MAMA MIA! IDEMO PONOVO! U Kombank dvorani održana premijera muzičke komedije

Za sve posetioce u velikom holu Kombank dvorane je uoči premijere ovog filmskog hita bio priređen spektakl plesne grupe "Timbao Cubano" i piće dobrodošlice, a događaj su upriličile i domaće zvezde.

Publika je imala prilike da se ponovo vrati na čarobno grčko ostrvo Kalokeri uz potpuno novu i originalnu muziku zasnovanu na pesmama svetski proslavljene grupe ABBA.

U nastavku muzičke komedije pod nazivom "Mama Mia! Idemo ponovo" glumačku ekipu iz prvog dela pojačale su Lili Džejms (Najmračniji čas, Pepeljuga) i planetarna zvezda Šer.

Ulogu Done i ovoga puta tumačiće jedna od najboljih glumica ikada, dobitnica Oskara, Meril Strip, zajedno sa Džuli Valters kao Rozi i Kristin Baranski u ulozi Tanje. Amanda Sejfrid i Dominik Kuper i u nastavku su Sofi i Skaj, dok se Pirs Brosnan, Stelan Skarsgard i oskarovac Kolin Firt vraćaju ulogama potencijalnih Sofinih očeva, Sema, Bila i Harija.
Radnja filma nas vraća napred - nazad kroz vreme kako bismo videli na koji način su se gradili odnosi među likovima kakvi su danas.

"Mama Mia! Idemo ponovo" i ovoga puta produciraju Džudi Krejmer i Geri Gocman, dok je Krejmer takođe i jedna od tvoraca i producent svetski poznatog i uspešnog pozorišnog mjuzikla. Ol Parker (scenarista filma Best Exotic Marigold Hotel) scenarista je i reditelj ovog nastavka. Beni Anderson i Bjorn Ulvaes radili su muziku i tekst za ovaj film.

Film se nalazi na redovnom bioskopskom repertoaru Kombank dvorane.

Tagovi: