29.08.2018.

13:03

Foto:

Zabava

ALEK BOLDVIN ponovo glumi Trampa, ovog puta u novom "Džokeru"

Alek Boldvin igra Betmenovog oca Tomasa Vejna, koji je ujedno i najveći neprijatelj ovog superheroja. Izvor Holivud reportera tvrdi da je njegova uloga građena po uzoru na Donalda Trampa iz osamdesetih. 

Naime, originalni Betmen se bori protiv zločina koje su počinili njegovi roditelji Tomas i Marta Vejn. Koliko će novi film da prati originalnu priču za sada nije poznato. 

Producenti novog filma o supernegativcu Džokeru, najvećem Betmenovom neprijatelju, imaju nameru da okupe impresivnu ekipu glumaca. 


Naslovnu ulogu tumačiće Hoakin Finiks, koji je tri puta nominovan za Oskara. Za sada je poznato i da je Robert de Niro pristao da glumi TV voditelja koji će odigrati važnu ulogu u Džokerovom životu. 

Pripreme za snimanje teku punom parom, ali ne bez problema. Mnogi ne vide Finiksa kao glumca koji će moći da iznese ulogu jednog od najpoznatijih filmskih negativaca, pogotovo kada se uzme u obzir maestralni Džek Nikolson u filmu “Betmen” Tima Bartona, piše Biznis insajder. 

Hoakin Finiks se priprema za ulogu i na preuranjene kritike odgovara: „Ne razmišljam baš previše o tome šta ljudi misle“. 

Premijera filma najavljena je za 4. oktobar 2019. godine, a režiju potpisuje Tod Filips, najpoznatiji po filmu “Mamurluk”.

Tagovi: