12.09.2018.

12:59

Foto:

Zabava

NEDELJA VRHUNSKOG PROVODA: Lapsus bend i Leksinton pevaju za Beograđane

Publika na Portu će ove srede imati priliku da uživa u stasu i glasu momaka koji su šarmirali čitav region. Kako to uvek biva na njihovim nastupima i ovog puta obećavaju sjajan provod i noć za pamećenje i otkrivaju da li im pripremaju još neka iznenađenja. 

- Jako se radujemo druženju sa beogradskom publikom. Nakon uspešne letnja turneje i koncerta koji smo imali možemo da kažemo da smo uzbuđeni i srećni kada se družimo sa Beogradskom publikom i to samo u na plavu Port - kažu momci iz Leksingtona i dodaju:

Obećavamo sjajan provod, dobru atmosferu i puno dobre muzike. Uvek nam je veliko zadovoljstvo kada nastupamo u Beogradu.

Promo


Najpopularniji mladi bend na Balkanu, "Lapsus band" nastupiće u najprestižnijem prestoničkom splavu "Port" u petak uveče.

Članovi najveće regionalne muzičke senzacije otpevaće svoje velike hitove poput "Budalo", "Hendikepiran", "Santa leda", "Lažo" ali i velike hitove drugih kolega i još jednom pokazati zašto "Port" važi za mesto na kome je najbolji provod. 
- Veliko je zadovoljstvo nastupati u Beogradu na kultnom mestu kao što je "Kasina" a leti na spavu "Port" i potrudićemo se da svima koji dođju priredimo noć za pamćenje- rekli su momci iz "Lapsus benda". 

Tagovi: