23.10.2018.

20:31

Foto:

Zabava

JELENA I SERGEJ NAPUSTILI "ZVEZDICE" ZBOG KIJE: Popularni pevači poludeli zbog DOLASKA RIJALITI ZVEZDE!

Sergej Ćetković i Jelena Tomašević napustili su žiri "Pinkovih zvezdica" kada su čuli da će im koleginica biti rijaliti zvezda Kristina Kockar. Crnogorskog pop pevača zamenila je upravo Kija, dok je na Jelenino mesto sela Nataša Bekvalac.

Ćetković je odlučio da se povuče čim je čuo da čelnici Pinka pregovaraju sa pobednicom "Zadruge" i tako joj ustupio mesto, dok je Jelena donela tu odluku tek kada je Kockarevu videla na snimanju pre nekoliko dana.

- Ni Sergej ni Jelena nisu želeli da sede u istom žiriju sa rijaliti zvezdom. Jelena je snimila jednu emisiju sa Kijom, ali je onda odlučila da napusti šou u kom je učestvovala četiri godine - kaže izvor Informera.

Sergej se juče nije oglašavao, dok Tomaševićeva nije želela da prizna da se povukla zbog Kockareve.
- Preda mnom je jedan veliki i bitan muzički projekat zbog kog ću često biti zauzeta. Članovima žirija želim puno radosti i uspešnu sezonu - poručila je pevačica preko Instagrama.

Informer

 

Nova članica žirija Nataša Bekvalac tvrdi da joj ne smeta što će Kockareva biti pored nje u "Pinkovim zvezdicama":
- Godinama uspešno trajem na estradi baš zato što nemam predrasuda i potpuno sam otvorena za svakog ko je napravio uspeh. Ja poštujem svačiji uspeh!

Goca Tržan kaže da joj ne pada na pamet da se poput Ćetkovića i Tomaševićeve sklanja, jer će u tom slučaju rijaliti zvezde okupirati estradu.
- Neću da se povlačim! Kad bi se svi povukli, ko bi onda ostao?! Ja sedim u tom žiriju jer volim decu i smatram da radim nešto plemenito. Ne radim to zbog para, Pink nikog od nas ne plaća za to - tvrdi Goca i priznaje da je Kiji u oči rekla da joj nije mesto u žiriju:

- Kristini sam rekla da ne mislim da ima dovoljno iskustva da bi tu sedela, ali prosto to nije moj šou da bih se time bavila. Meni ona ne smeta, jer ću ostati ista s kim god da sam. Ali, ne želim da aminujem da je pravi put ići u rijaliti i tako se proslaviti. Ali, ako je to drugima u redu, što bih se ja bunila?!

Za razliku od kolega, Leontina Vukomanović stala je u Kristininu odbranu:
- Nema ništa loše u tome uspeti nakon rijalitija. Svako bira način kako će se proslaviti. Nisam znala da će Kristina biti u žiriju, ali kada sam saznala, rekla sam joj: "Bravo, mala, tek juče su se ispilila, a sada sedimo svi zajedno." Idemo dalje udarnički!
 

Kija smatra da je kompetentna da sedi u žiriju "Pinkovih zvezdica" jer je uspešnija od mnogih pevača:
- Poludela bih da se obazirem samo na negativne komentare. Bila sam godinama iza scene i znam kako sve ovo funkcioniše. Tačno je da nemam mnogo iskustva u žiriranju, ali je činjenica da sam za kratko vreme napravila nešto što neke moje kolege i koleginice nisu za mnogo godina karijere.

Tagovi: