27.10.2018.

10:23

Foto:

Zabava

(VIDEO) KAKO JE RAMI MALEK POSTAO FREDI MERKJURI: Ne želite da ga imitirate, već da postanete on!

Kroz presek kultnih pesama, film prati meteorski brz razvoj i uspon benda, uključujući i eksploziju tog istog meteora u vreme kada se Fredijev životni stil oteo kontroli, ali i trijumfalni povratak koncertom na "Live Aidu". 

Tada je Merkjuri, gledajući u oči svoju bolest, poveo bend u jedan od najznačajnijih i najfascinantnijih nastupa u istoriji rok muzike. 

U ulozi Fredija Merkjurija našao se Rami Malek, zvezda serije "Mr Robot", a publika će gledati i Gvilima Lija u ulozi glavnog gitariste grupe Brajana Meja, Bena Hardija kao bubnjara Rodžera Tejlora i Džona Mazela kao bas gitaristu Džona Dikona. 

Nedavnoj premijeri filma u Londonu prisustvovalo je 7.500 gostiju koji su pevali, aplaudirali i pozdravili film ovacijama. 

Grejam King, producent filma, ima velika očekivanja od ovog filma i nada se da će tinejdžeri širom sveta razumeti poruku. 

Informer



Pored toga što je morao da nauči da se kreće kao Fredi, morao je i da izgleda kao Fredi, a za to su bili zaduženi sjajni šminkeri, ali i 50 sati isprobavanja ekstravagantnih kostima po kojima je frontmen grupe kvin bio prepoznatljiv. 

Da li je Rami uspeo? Sudeći po rečima njegove koleginice Lusi Bojnton, koja u filmu igra Fredijevu dugogodišnju devojku Meri Ostin, jeste, i te kako. 

 - Rami je jednostavno potpuno nestao. Način na koji se kretao i pričao je toliko 'fredijevski' da je to prosto magično -  zaključuje Lusi.

Tagovi: