12.12.2018.

22:59

Foto:

Zabava

PRECI SU MI PROŠLI ALBANSKU GOLGOTU: Glumca Milana Kolaka familija spremila za ulogu u "Kralju Petru Prvom"!

- Razgovarao sam sa članovima svoje familije, čiji su preci učestvovali u proboju Solunskog fronta i albanskoj golgoti. Pričali su mi o detaljima koje su zapamtili iz tog perioda, ja sam to verno upijao i to mi je umnogome pomoglo da izgradim svoj lik u filmu. Knjige i dokumentarni filmovi su mi takođe pomogli u pripremi za ulogu vojnika Marinka, a sve ostalo dogovarao sam sa ekipom tokom snimanja na terenu - priča Kolak.

(18+) LAUŠEVIĆEVA ISPOVEST O SEKSU U ZATVORU: Medicinska sestra se iznenada pojavila, gurnula me i svukla mi trenerku... LEŽIM NA HLADNOM BETONU DOK KREĆE DA ME ORALNO NAGOVARA...

Lazar i Petar Ristovski
su dobar tim

Milan Kolak kaže da su Lazar i Petar Ristovski sve vreme pomagali mlađim glumcima na snimanju filma.
- Cela ekipa radila je kao jedinstven tim. Petar je mlad i ambiciozan reditelj i nije bilo nikakve distance između nas. Lazar je previše iskusan glumac, koji iza sebe ima ogromnu karijeru i nagrade, i kada je pored vas, od njega možete da naučite mnogo toga. Dobio sam dosta saveta od njega - rekao je Milan.

Glumac objašnjava da mu je najteža scena za snimanje bila ona na Staroj planini sa malim Ivanom Vujićem.

- Bio je to moj prvi ili drugi dan snimanja, kad je tek trebalo da se upoznam sa ekipom i budem upućen u to ko će s kim sarađivati. Otišli smo na vrh Stare planine, kada je u tom trenutku bilo minus 15 stepeni i, da sve bude još gore, počela je da pada ledena kiša, a mi nismo imali gde da se sklonimo. Trebalo je da snimamo scenu gde Marinko Spasojević i Momčilo Gavrić nailaze na mrtve, zaleđene vojnike. Bilo je potrebno izvući poslednje atome snage i koncentracije kako bismo tu scenu snimili. To mi je sigurno bilo najzahtevnije tokom celokupnog snimanja - jasan je Kolak.

Tagovi: