28.12.2018.

20:24

Foto:

Zabava

IVANE, ZAŠTO LAŽEŠ? Ivanović tvrdi da je dobio otkaz, a istina je mnogo drugačija! Svojevoljno otišao kod svojih mentora ĐILASA I ŠOLAKA!

Voditelj Ivan Ivanović tvrdi da je, nakon dolaska novog vlasnika TV Prva dobio otkaz i da iz tog razloga više neće raditi na pomenutoj televiziji, ali to nema veze sa istinom.

Naime, u ugovoru koji je novi vlasnik Prve televizije Srđan Milovanović potpisao prilikom kupovine, stoji da on postaje zvanični vlasnik prvog dana 2019. godine.

Što znači da je vlasnik TV Prva još uvek Teodor Kirijaku, a ne Milovanović.

Dakle, ako je neko ukinuo poslednju emisiju Ivana Ivanovića onda je to mogla biti samo Manja Grčić, i dalje direktorka ove televizije.

Ovo je još jedan u nizu pokušaja Ivana Ivanovića da podmetne lažne informacije kako bi se u javnosti plasirala pogrešna slika, a istina je jedino da on svojevoljno prelazi kod svojih mentora Dragan Đilasa i Dragana Šolaka na Top televiziju.

Pa Ivane čoveče, da li misliš da smo mi budale, pa ti si dao otkaz, a nisi otpušten.

Kako Informer ekskluzivno saznaje iz menadžmenta TV Prva, koji da podsetimo još nema apsolutno nikakve veze sa novim vlasnikom Srđanom Milovanovićem, koji će televiziju preuzeti 1. januara 2019. Ivanović je sve šokirao odlukom da bez ikakve najave da otkaz i to uživo u emisiji.

Voditelj, koji je pre dolaska na Prvu televiziju bio niko i ništa, a danas se hvali kako je najpoznatije tv lice u Srbiji, tako se " zahvalio" televiziji koja ga je napravila. Pritom i dalje misli da ima bilo kakva prava da nastavi da radi, i da promoviše sebe kao velikog voditelja i još većeg dobrotvora, iako se prema medijskoj kući od koje više nego dobro živi već nekoliko godina, poneo kao najveće go*no.

Tagovi: