16.03.2019.

09:37

Foto:

Zabava

(FOTO) POČINJE SNIMANJE FILMA "KLJUČ"! Opaki akcioni triler okupio srpski glumački "drim tim"!

Velika glumačka imena igraće u "Ključu" - Aleksandar Berček, Radivoje Raša Bukvić, Sonja Kolačarić, Branimir Bane Popović, Džek Dimič, Tihomir Stanić, Rastko Janković, Lazar Đukić, Milica Stefanović, Aleksandar Lazić, Isidora Građanin i drugi.

Film prepun erotike, epidemije ubistava, akcije i misterije, će nas uvesti u mrak kriminala, sukoba i obračuna mafije, crkve i ostalih društvenih autoriteta. Potraga za blagom Cara Lazara će opasati sve likove i doneti neverovatne obrte.

Iz Holivuda je na snimanje stigao i Džek Dimič koji igra italijanskog kardinala Randaca. On je glavni negativac u filmu, a publika će imati priluku da uživa u neočekivanim obrtima i mističnim nijansama koju će radnja ovog filma činiti veoma uzbudljivom.

Glumica Jelica Kovačević igra novinarku Nataliju čiji život ide u sve krajnosti na koje su novinari istrazivačkog kova spremni. 

Informer

- Natalija je nova heroina današnjice u potrazi za skrivenom istinom žestoke i surove realnosti - kaže Jelica Kovačević. - Natalija jeste svedok vremena u kome živimo. Setite se novinara koji su svoj život okončali zbog intenzivne unutrašnje misije da "misterije" iznesu na videlo dana - dodaje Kovačevićeva.

Tagovi: