23.03.2019.

15:22

Foto:

Zabava

DA LI BISTE DEGUSTIRALI MED SA ZLATOM? Posetite Prolećni ukus fest!

Prvi put stiže med sa zlatom, a pravi hit festivala očekuje posetioce u namazima sa pečurkama, tvrdim sirom sa potpuno novim prirodnim začinima, kao i čuvenim kozjim sirevima iz Bosne, pripremljenim po posebnoj narodnoj recepturi. Direktno iz Istre dolazi neprevaziđeno maslinovo ulje, kao i specijalne salate, a sve to uz nove ukuse fantastičnih ljutih "šmek" začina. Prolećni ukus fest je pripremio bogat program, koji uključuje radionice i zanimljiva predavanja oba dana festivala.

Posetioci će imati priliku da probaju i da nabave nezaboravne arome i da uživaju u degustaciji najukusnijih sireva, suvomesnatih proizvoda, vina, likera, prirodnih sokova... Zemlja gost Prolećnog ukus festa je Republika Egipat. Ukusi sa ovog podneblja donose nam tradicionalne specijalitete sa neobičnim i ukusnim aromama. Ulazak za oba dana je besplatan, uz uživanje u degustaciji na svim štandovima i punktovima izlagača.

VELIKANI SRPSKE UMETNIČKE SCENE! Ne propustite izložbu fotografija "Između dva sveta"!

Prolećni ukus fest biće svečano otvoren na bini u centralnom holu Kombank dvorane danas (subota) u 11 sati, a u nedelju će proizvod koji dobije najviše glasova posetilaca osvojiti specijalni Gran pri.

Tagovi: