06.04.2019.

16:21

Foto:

Zabava

DVODNEVNA ZABAVA ZA MALIŠANE! 7. međunarodni Rakovički karneval!

Veliki broj mađioničara i iluzionista iz zemlje i inostranstva u Centru za kulturu i obrazovanje Rakovica organizovaće predavanja i takmičiće se u "Close up" i "Stage" kategoriji. Oba dana pobednici takmičenja i specijalni gosti organizovaće besplatne mađioničarske predstave od 19.30 sati, a ulaz je slobodan.

NE PROPUSTITE IZLOŽBU FOTOGRAFIJA! Dijego i Frida: Osmeh na pola puta!

Inače, prvog dana međunarodnog Rakovičkog karnevala na programu je Dečja karnevalska povorka, kada će karnevalskom trasom prodefilovati više od 40 karnevalskih grupa sastavljenih od mališana iz rakovičkih vrtića, osnovnih i srednjih škola. Žiri će izabrati najbolje grupe koje će predstavljati Rakovički karneval na karnevalima u zemlji i inostranstvu. Novina je da će prvu karnevalsku grupu činiti maskirane mame sa bebama u kolicima. Sve zainteresovane mame mogu se prijaviti za učešće na imejl adresu: rakovickikarneval@gmail.com.

Informer

Međunarodni žiri će izabrati pet najbolje maskiranih mama sa bebama, koje će dobiti vikend na Borskom jezeru. Drugog dana karnevala učestvovaće više od 40 karnevalskih grupa iz zemlje i inostranstva. Poslednja karnevalska grupa predviđena je za građane koji su se sami maskirali. I njih će ocenjivati međunarodni žiri, a troje najboljih dobiće vikend na Borskom jezeru.

HRANA ZA DUŠU! Koncert hora Sretenjskog manastira iz Moskve!

Karnevalisti će se kretati delom Ulice patrijarha Joanikija u dužini od 800 metara, a predstaviće se i odraditi koreografiju na tri bine koje su postavljene na trasi.

Tagovi: