08.04.2019.

19:04

Foto:

Zabava

(FOTO) DEA ĐURĐEVIĆ PONOVO NA MALOM EKRANU! Voditeljka gostovala u Nacionalnom dnevniku na Pinku! PRVI PUT PROGOVORILA O NESREĆI!

Dea je na početku istakla da je Pink njena kuća i da se tu najlepše oseća.

- Ovo je zaista moja kuća. Ovde se zaista dobro osećam. Imala sam višetruke povrede. Imala sam kontuziju srca i pluća, dvostruki prelom karlice. Nisam mogla na noge. Najteža povreda mi je bila ruka. Zahvaljujući doktoru Bumbašireviću ja imam svoju ruku. On je glavni heroj. Lepa i topla je ruka, i dalje je pazimo - rekla je Dea Đurđević.

Informer

Gost Dnevnika pored voditeljke bio je i doktor Marko Bumbaširević.

- Radilo se o teškoj povredi. Pored toga što je ruka iščupana, ona je i vučena i gnječena. Bog je bio na našoj strani. Ona se odlično oseća i sve protiče u najboljem redu - rekao je doktor Bumbaširević.

On je dodao da je Dea imala povrede opasne po život, kao i da je izgubila veliku količinu krvi.

- Ovde je više problema bilo. Svaka povreda je bila opasna po život. Sama povreda ruke, teška povreda grudnog koša i plus povrede karlice. Suprotna noga je od pete do kuka bila plava, izgubila je mnogo krvi. Radi se o izrazito teškoj povredi. Najteži živac je iščupan - dodao je on.

Informer

Tokom boravka u bolnici voditeljki Pinka stizale su poruke podrška sa svih strana.

- Beskrajno mi znači podrška i ovo što mi šalju ljudi. Šalju lepe stvari i to mi neverovatno znači. Pisma su mi slali, cveće, ujedinila sam dve tribine. Navijače Partizana i Zvezde. Hvala svima koji su mi slali poruke i koji mi sada šalju. Hvala kolegama novinarima koji su me ispoštovali - dodala je ona.

Tagovi: