09.05.2019.

20:27

Foto:

Zabava

ULAZ - svetski festival na balkanski način! Nastupaju najveće muzičke zvezde!

Novi muzički festival održaće se na platou ispred Beogradskog sajma, a posetioci će prvi put moći da na jednom mestu uživaju u više od 45 koncerata na tri tematske bine. Na bini Koreni publika će imati priliku da uživa u izvornoj, narodnoj muzici i uživo čuje legendarne izvođače poput Ane Bekute, Harisa Džinovića, Vesne Zmijanac, Milice Todorović, Zvonka Bogdana, kao i mnogih drugih.

Sa druge strane, bina Ulaz biće posvećena najvećim zvezdama popularne muzike, a na njoj će nastupiti i Željko Joksimović, "Tropiko bend", Aco Pejović, Saša Matić, Petar Grašo... Zvezde balkanske trep i pop muzike nastupaće na impozantnoj IDJTV bini, uz nastupe Stefana Đurića Raste, Nikolije Jovanović, THCF, Teodore Džehverović, Corone i Rimskog, a potvrđen je i nastup Relje Popovića.

- Prvi put, specijalno dizajniran i opremljen plato Beogradskog sajma postaće najveća diskoteka pod otvorenim nebom, a posetioci će moći da uživaju i u specijalno opremljenoj luksuznoj VIP zoni, sa koje se pruža pogled kako na Beograd, tako i ceo festivalski prostor - istakla je Marina Kotevski, glavni pi-ar festivala.

Profesionalizam produkcije i organizacije, te lista najzvučnijih muzičkih imena iz Srbije i regiona, opravdavaju očekivanja da će ULAZ parirati najpoznatijim internacionalnim festivalima i koncertima.

Tagovi: