Autor: Informer.rs

10.05.2019.

15:39

Foto:

Zabava

ZARADITE UZ DOBRU MUZIKU NA EVROSONGU! Holandija najveći favorit, naša Nevena Božović može doneti veliku zaradu!


Za dugo očekivanu Evroviziju spremna je i kompanija "Mozzart" čiji su bukmejkeri već izbacili kvote koje vam mogu doneti lepu zaradu u slučaju da se vaša očekivanja poklope sa njihovim procenama.

Tako, ako ste ubeđeni u pobedu naše predstavnice Nevene Božović, pa na njen trijumf uložite 1.000 dinara, ukoliko se ispostavi da ste bili u pravu, možete da osvojite čak 200.000 dinara. Nevena, međutim, ima nešto bolje šanse da osvoji najviše glasova u prvoj polufinalnoj večeri, pa ako budete tipovali na tu varijantu i ona se obistini, za uloženih 1.000 dinara osvojićete 50.000.

Nažalost (ili na sreću onih koji se budu kladili na nju, a ona odnese pobedu), srpska predstavnica se ne nalazi među najvećim favoritima za pobedu: prema mišljenju kladioničara najveće šanse za osvajanje prvog mesta na Evrosongu ima Holanđanin Dankan Lorens, za čiju je pobedu kvota 2.80, pa ako na njega stavite 1.000 dinara, a on zaista i pobedi, osvojićete 2.800 dinara. Njegovi najveći konkurenti su ruski i italijanski predstavnici Sergej Lazarev (kvota 6) i Mahmud (kvota 7.5), a iza njih su Šveđanin Jon Lundvik (kvota 9), Švajcarac Luka Heni (kvota 13).

Za one koji nemaju favorita, MOZZART je spremio i specijal u okviru kog možete proveriti svoju moć predviđanja najbolje plasirane države na Balkanu. Kada je o ovakvoj rang listi reč, "Mozzartovi" kladioničari procenjuju da se najveća verovatnoća za to nalazi na strani Grčke, pa je kvota da će ova zemlja stati na čelo komšija u regionu 1.50. Znatno manje nade polažu se na Sloveniju (kvota 6), Makedoniju (7), Albaniju (12), Rumuniju (30) i Hrvatsku i Crnu Goru, sa kvotama 40, dok se Srbija nalazi u zlatnoj sredini, sa kvotom 17, koja bi mogla da vam donese 17.000 dinara, na uloženih 1000.

S druge strane, ako Nevena Božović u finalnoj večeri zauzme neku od prvih 10 pozicija, a vi se prethodno na to budete kladili, osvojićete 9.000 dinara na uloženih 1.000, pri čemu veće šanse za to ima Makedonija (kvota 3.50), a znatno manje Rumunija i Hrvatska, sa kvotama 17 i 35.

Tagovi: