10.07.2019.

16:00

Foto:

Zabava

LETNJI PROVOD! Proradio bioskop na otvorenom

Na dve lokacije, u Pedagoškom muzeju i na Platou kod Hrama Svetog Save do 2. avgusta ljubiteljima sedme umetnosti, u okviru besplatnog letnjeg bioskopa "Smoki Open Air Cinema", biće prikazana domaća i strana filmska ostvarenja.

Ulaz je besplatan, a za sve posetioce pripremljena su i osveženja. U Pedagoškom muzeju projekcije se organizuju petkom, subotom i nedeljom, sa početkom od 21h. Već 12.jula posetioci će na ovoj lokaciji moći da pogledaju film "Svi znaju", a dan kasnije "Plesna terapija".

Kod Hrama Svetog Save projekcije su svim danima, takođe od 21.00, izuzev sredom, kada najmlađi mogu da uživaju u kreativnim radionicama, koje počinju od 19h. Film "Bela i Sebastijan" biće prikazan 11. jula, dan kasnije "Izvan granica realnosti", a 13. i 14. jula ostvarenja "Knedlica" i "Mojih pet minuta".

Repertoar se objavljuje na nedeljnom nivou, a sve informacije dostupne su na društvenim mrežama stranice Smoki Open Air Cinema, organizatora manifestacije- Pedagoškog muzeja, opštine Vračar i agencije "Star Media", uz podršku Turističke organizacije Beograda i Sekretarijata za kulturu.

Tagovi: