12.08.2019.

20:14

Foto:

Zabava

NOVI SAD - TANGO GRAD! 4 festivalska dana, 6 lokacija, 13 događaja!

U četvrtak, 15. avgusta, u Galeriji Matice srpske biće održan "Sci tango" - jedinstven događaj u kome se govori o spoju nauke i plesa. Ovoga puta, putem interneta, direktno iz Atlante od 18 sati predavanje na temu "Tango umetnost u modernoj medicinskoj terapiji" održaće prof. dr Medlin Hekni sa Medicinskog fakulteta Univerziteta Emori u Atlanti (SAD).

(VIDEO) KARLEUŠA HTELA DA SE BACI KROZ PROZOR?! Objavila snimak, šokirala sve a onda krenula!

Kruna festivala je koncert u Katoličkoj porti, koji će se održati u petak, 16. avgusta, sa početkom u 19 časova. Na koncertu će nastupiti svetski poznati "Beltango kvintet", koji ove godine obeležava 20 godina postojanja. Njima će se na bini pridružiti argentinski tango mastrosi Natalija Lavandeira i Roberto Reis, čije su bravure imali čast da vide ljubitelji tango plesa od Buenos Ajresa, preko Karnegi hola i holivudske scene, do londonskog Kovent gardena i Moskve.

Informer

(FOTO) LEPA VODITELJKA USTAJE PRE PETLOVA! Kad idem gradom u tri ujutru, čuva me obezbeđenje!

U nedelju, 18. avgusta, sa početkom u 21 čas na terasi Petrovaradinske tvrđave biće održano plesno veče pod nazivom "Zagrli nebo". Tim događajem pod vedrim nebom, uz pogled na Dunav i Novi Sad, šesti Međunarodni festival "Novi Sad - tango grad" biće i zvanično zatvoren.

Tagovi: