23.09.2019.

12:17

Foto:

Zabava

(VIDEO) IVANA JORDAN: Ponosna sam na karijeru bez skandala i žute štampe!

Pričala je o svojim muzičkim počecima kao i ljubavi prema sportu. Još kao tinejdžerka je aktivno godinama trenirala tenis i plivanje, i kako sama kaže hvalilo jevrlo  malo pa da možda jedan od ovih sportova postane i njena profesija, ipak ljubav prema muzici je prevagnula.

U svojoj karijeri koja traje već 20 godina bez ikakvih skandala i žute štampe ova pevačica je nizala velike uspehe i sarađivala je sa velikim imenima nase domaće muzičke scene.

Velika prekretnica u njenoj karijeri jeste saradnja sa Zdravkom Čolićem koga je pratila na turnejama punih godinu dana, što joj je promenilo život iz korena i donelo veliku popularnost.

Učestvovala je čak dva puta i na Beoviziji i pobrala sve simpatije publike i fanova. Ivana je pričala o svojoj ulozi majke koja joj jako prija, a njen sin Vuk koji je muzikalan na mamu ove godine je  postao đak prvak.

Osvrnula se i na svoj  album koji je snimila prošle godine gde je obradila stare  pesme i uvrstila najnovije kompozicije. Preporučujem da pogledate ceo intervju i saznate brojne zanimljive stvari iz njenog života.

Tagovi: