29.09.2019.

13:37

Foto:

Zabava

MUŠKARCI PADAJU U NESVEST, A ŽENE JOJ OPASNO ZAVIDE! Ova naša glumica savršeno PLEŠE OKO ŠIPKE! (VIDEO)

 

Ekipa Blica imala je priliku da zaviri na jedan njen čas plesa oko šipke...

Nakon zagrevanja, pušta se muzika i Miona tada, uz pomoć trenera Ive i Jelene, započinje svoju priču koju ne priča rečima već plesnim pokretima.

U jednom trenutku ona objašnjava da su poze koje izvodi figure “balerina” i “vatrogasac”.

(VIDEO) LEPA GLUMICA OBOŽAVA PLES NA ŠIPKI: Izazvala bih svakog ko misli da pol dens nije sport!

 - Za jedan studentski film sam morala da imam koreografiju u striptiz klubu, pa sam otišla na čas. Za ovaj klub sam ipak tek kasnije saznala, od glumice Nine Nešković. Ona mi je pričala da je ovde fenomenalno i eto me već više od dve godine. Da se ne bavim glumom, sigurno bih bila svaki dan. Rekla bih da je ples oko šipke kombinacija plesa, baleta i sportske gimnastike. Traži snagu, veštinu, elastičnost, gracioznost, sve. Ti pokreti postoje, ali svaka devojka ima neki svoj stil. Ispostavilo se da meni to i ide, tako da sam se zaljubila. Sada mi je sve teže i teže. U početku je bilo lakše - kaže Miona na prvoj pauzi i dodaje:

- U početku radiš samo na podu, sa statičnom šipkom i u helankama. Kada se pređe na viši nivo, to je već malo teže, tada radiš i na rotirajućoj šipki. Šipka može da se odglavi i zaglavi. Ja radim na obe šipke, to je drugi nivo, a spremam se za treći. Treći nivo je naopačke. Tu već treba savladati veštinu. U novembru ću imati polaganje. Baš imam tremu - priznaje kroz smeh mlada glumica.

A post shared by Miona Marković (@meseceva_kcii) on Sep 4, 2019 at 12:06pm PDT

Na pitanje da li je gledala novi film Dženifer Lopez u kojem glumica igra striptizetu Ramonu, koja je podjednako vešta u igri oko šipke, Miona odgovara:

(FOTO) KARLEUŠA STAVILA ĆERKU NA DIJETU! A onda joj je nutricionistkinja poslala OVO!

- Mnogi su mi slali taj film sa Dženifer Lopez. Ja se nadam da ću veštinu uspeti da iskoristim u nekom filmu, što da ne pa i da budem srpska Džej Lo. Malo i potenciram to da reditelji vide (smeh).

Volim komentare malograđana

Miona kaže da se susretala sa predrasudama kada je ples u pitanju, naročito što ga često povezuju sa striptizom.

- Bilo je predrasuda, ali ja obožavam da čikam te malograđanštine. Kažem im da obavezno dođu na jedan trening. Ljudi različito reaguju, ali to govori o njima, a ne o nama. Čitav život treniram i znam da prvi trening kada se rade osnovne stvari, bole te cela leđa, jer nisi koristio te mišiće. Jako se lepo vaja telo ovim plesom. Svakome preporučujem, nisu bitne ni godine, ni kilaža.

Dečka nisam vodila na ples

Miona kaže da njen višegodišnji partner nije zainteresovan za ovu veštinu, ali je maksimalno podržava.

(FOTO) TUGA! PREMINUO LEGENDARNI PEVAČ čije balade će pamtiti mnoge generecije!

- Nisam ga vodila, nije zainteresovan. Podržao me je, naravno, to se ne dovodi u pitanje.

Tagovi: