08.10.2019.

07:30

Foto:

Zabava

IZBACITE OVOG ŠIPTARSKOG SMRADA IZ TLZP-A! Nezapamćeni skandal na snimanju popularnog šou-programa!

Makedonski pevač Daniel Kajmakoski pokazao je rukama simbol "velike Albanije" usred Beograda na snimanju emisije "Tvoje lice zvuči poznato"! Pevač je pred izlazak na scenu rukama napravio zloglasni simbol i tako pozirao foto-reporterima, čime je isprovocirao celu Srbiju.

Da stvar bude gora, za Kajmakoski je postao poznat i karijeru je napravio upravo u Srbiji. Za njega verovatno nikada ne bismo ni čuli da 2014. nijr pobedio u srpskoj verziji "Iks faktora". Tada mu je mentor bio Željko Joksimović, koji je s njim snimio i duet.

Nek ide na burek

Daniel se Srbiji sada 'zahvalio' tako što je usred Beograda pokazao simbol zloglasne "velike Albanije".

Informer

Međutim, u produkcijskoj kući "Emoušn", koja producira TLZP, kažu da ne vide ništa sporno u potezu Kajmakoskog !?!


- Naši šou-programi su zabavnog karaktera i ne dozvoljavamo propagiranje bilo kakvih političkih simbola i poruka. Da smo pomislili da je ovde reč o tome, odmah bismo reagovali, kao što smo ranije to činili - poručuje vlasnik "Emoušna" Goran Stamenković.

Sve za glasove

Očigledno je želeo da dobije glasove Šiptara u TLZP. Svaka fukara može da dođe u ovu zemlju, da nas ponižava i vređa
Vladimir Đukanović, poslanik

S druge strane, sagovornici Informera šokirani su gestom mladog Makedonca, a pojedinci poručuju da mu treba zabraniti ulazak u Srbiju!


- Verovatno je mislio da imitira Anu Oksu, bivšu ženu Bedžeta Pacolija. Dečko očigledno iskazuje svoj stav. Video sam da ovi naši opozicionari jedu burek u Borči u znak podrške šiptarskoj pekari, pa možda i Daniel želi da im se pridruži - kaže Bora Đorđević.

Kajmakoski: Nisam znao šta pokazujem!


Kajmakoski za Informer tvrdi da nije znao da je rukama pokazao sraman albanski simbol!


- Pokazivao sam fotografima svoje namazane nokte. Jedna od poza mi je bila i ova koja je izazvala skandal. Pojma nisam imao da je to neki albanski znak. Makedonac sam i pravoslavac, nikada to ne bih namerno uradio. U šoku sam zbog svega - kaže Daniel, iako ostaje nejasno kako nije upoznat sa simbolom "velike Albanije", s obzirom na to da veliki deo stanovništva Makedonije čine upravo Albanci.

Sa njim je saglasna i folkerka Zorica Marković, koja poručuje Kajmakoskom da treba da ga bude sramota!


- Ako se već proslavio u našoj zemlji i takmičenju, treba da se stidi! Poneo se neprikladno i nefer prema Srbiji, u kojoj se trenutno nalazi. Ipak, mi smo zemlja otvorenog srca i granica, praštali smo i gore gestove i reči, pa što ne bismo i ovo - smatra pevačica.

Aca Amadeus: Zabranite mu da kroči u Srbiju!


Aleksandar Stanimirović, poznatiji kao Aca Amadeus, smatra da se Kajmakoski besramno narugao našoj zemlji.


- Kao Srbinu i državljaninu Srbije, ovo mi nije prijatno. Trebalo bi da mu bude zabranjen ulazak u našu zemlju. Stvarno me je šokirao! - kaže klavijaturista "Amadeus benda". 

Ogorčen je i poslanik SNS Vladimir Đukanović:
- Čestitam mu na ovom postupku. Očigledno je želeo da dobije glasove Šiptara. Pokazao se kao 'baja'. Svaka fukara može da dođe u ovu zemlju, da nas ponižava i vređa. I što je najgore, da prođe nekažnjeno!

Goca i Šašić ga brane

S druge strane, Danielov kolega iz "TLZP" Željko Šašić i gostujući član žirija Goca Tržan ne veruju da je Makedonac imao zlu nameru.


- On je super dečko, ne verujem da je hteo nekog da uvredi. Možda nije znao šta pokazuje - smatra folker, a Tržanka dodaje:
- Daniel je talentovan dečak, a oni koji se bave politikom neka komentarišu to što je uradio. Ne znam u kojim okolnostima je nastala fotografija, to on treba da objasni.

 

Tagovi: