11.10.2019.

14:27

Foto:

Zabava

OŽENIO JE SRPKINJU, A DOBIO TRI SRBINA ZA DŽABE! Branka Katić otvoreno o mužu i životu u Engleskoj

Sa Džulijanom je dobila dvojicu sinova, Luia i Džoa, a u retkom intervjuu koji je dala za emisiju "Među nama" Branka je napravila osvrt na svoje velike uloge iz prošlosti, pomenula jednu od najvažnijih stvari na setu i ispričala kako se njen suprug često šali sa njom.

 - Ne živim ovde već 20 godina, ne gledam reprize stalno, ali sam imala osećaj da filmski svet misli da sam to ja, a imala sam mnogo uloga i kao glumica sam mnogo naučila. Tek pre tri godine su krenule da mi stižu uloge koje su ponovo fenomenalne i dovoljno zahtevne da se pokaže -  izjavila je ona za pomenutu emisiju.

 - U engleskoj su svi fini, niko nije baksuz, ali umeju da budu pasivno agresivni. Jako je bitno da na snimanju niko nije baksuz -  dodala je ona.

Informer

Kako sama kaže, njena kuća je uvek puna i stalno joj dolaze gosti iz Srbije i inostranstva, a suprug Džulijan se često šali kako je uz nju dobio i "paket Srba."

BRANKA KATIĆ: Ne bavim se glumom da bih se družila sa holivudskim zvezdama!

 - Naša kuća je uvek puna. Kada sam se udala za Džulijana, on me je uvek zafrkavao kako je oženio jednu Srpkinju, a dobio tri Srbina za džabe. Nas vazda ima, ne samo iz Beograda već iz celog sveta -   nasmejano je izjavila glumica.

Koleginica koja joj često izaziva osmeh na lice je, kako kaže, Vesna Trivalić.

 - Vesna Trivalić mi budi radost. Ne znam nikoga duhovitijeg. I kada mi pošalje poruku, obradujem se. Ona ima zaigrano ludilo koje ja obožavam - dodala je ona za "Među nama".

Tagovi: