17.12.2019.

10:46

Foto:

Zabava

VOLEO SAM VIŠE ŽENA U ISTO VREME! Lane Gutović iskreno o ljubavnom životu - Više se ne udvaram, sada im se "poturam"

- Volim da čitam više knjiga u isto vreme. Kažu da je to odlika onih ljudi koji vole da imaju i više žena istovremeno. Što u mom slučaju znači da sam voleo da imam više žena u isto vreme - rekao je glumac u emisiji "Lično nezvanično".

Gutović je dodao da se ženama više ne udvara, već da je pronašao bolju taktiku.

(FOTO) UGOJILA SAM SE 22 KILOGRAMA I NIJE ME BRIGA! Kad ste plus sajz i trudni!

- Moje godište za žene više nije upotrebljivo. I pošto nema smisla da se ja ovakav udvaram ženama - našao sam rešenje. Poturam im se i ima efekta - priča glumac.

Lane otkriva da je pre dve godine napravio manju vikendicu na obali Tamiša, nedaleko od sela Neuzina u Vojvodini. Ističe da tamo voli da se osami i pobegne od gradske vreve.

Informer

UŽIVA SA TRI DECENIJE MLAĐOM! On ima 70, a ona 38 - glumac priznao kako im funkcioniše VEZA! Ponosno ističu u prvi plan (FOTO)

- Nekim ljudima se moje ponašanje čini nedoličnim ili dovoljno dobrim za izbegavanje. Nisam ja prgav, nemam to u karakteru, ali umem da budem neprijatan za jednu vrstu ljudi. Za drugu mogu da budem i prijatan. Džentlmen sam, nikoga ne uvredim slučajno - kaže Gutović.

Ne dovodim prijatelje u vikendicu

Lane Gutović kaže da u svoju vikendicu na Tamišu nema običaj da dovodi prijatelje.

- Pecam sam. Imam više od 20 štapova. U kući imam sve stvari koje su mi neophodne: pribor, noževe, makaze, jakne kada mi je hladno, udice... - ispričao je glumac.

Tagovi: