01.02.2020.

09:12

Foto:

Zabava

(FOTO) SEĆATE LI SE ZAZE IZ SREĆNIH LJUDI? Godinama je nema na malim ekranima, a evo gde živi i KAKO SADA IZGLEDA!

Katarina danas živi u rodnom gradu i bavi se pedagoškim radom.

(ANKETA) INFORMER BIRA FAVORITA ZADRUGOVIZIJE! Izaberite vaš OMILJENI PAR, a mi ćemo pobednika proglasiti uoči TAKMIČENJA!

ODUSTALI OD ŠKOLOVANJA! Ovi glumci NISU DIPLOMIRALI na Fakultetu dramskih umetnosti - Đuričko odustao na TREĆOJ godini, Čkalja studirao VETERINU, a Neda...

"Da ti kaže Duda tebe nešto", jedna je od čuvenih njenih rečenica u seriji "Porodično blago". Prikazivala je sposobnu ženu, koja se bori da preživi u surovim uslovima. Bila je to druga zapaženija uloga ove glumice, koja je diplomirala glumu u Novom Sadu u klasi Branka Pleše.

Publika ju je primetila još u "Srećnim ljudima", kada je u ulozi Zagorke Patrnožić Zaze, zajedno s Danilom Lazovićem, "prosipala" fore koje su se prepričavale.

- Sve vreme sam aktivno u glumi, iako široki auditorijum to ne vidi, jer nisam u Beogradu i ne pojavljujem se na televiziji - objašnjava glumica, koja je rođena u Valjevu pre 50 godina.

Često se i sama šali na račun čestog repriziranja serija po kojima je široj javnosti poznata. Pored glume u teatru, ona vodi i školu glume i kulture govora.

Svima je postala poznata po epizodnim ulogama, koje jako voli, ali u predstavama uglavnom dobija glavne.

Tagovi: