Autor: Informer.rs

04.02.2020.

19:22

Foto:

Zabava

SLOBODU I DRAGANU SVI ZNATE, a evo kako izgleda TREĆA SESTRA MIĆALOVIĆ! Najstarija je, ima dve ćerke i potpuno DRUGAČIJE ZANJIMANJE (FOTO)

Sloboda Mićalović jedna je od naših najboljih glumica, a pre par godina i njena mlađa sestra Dragana, krenula je istim stopama.

Njih dve su često na malim ekranima, a malo ko zna da one imaju i treću sestru, Mirjanu.

NAJSREĆNIJI DAN U MOM ŽIVOTU! Slavlje u domu Slobode i Vojina - glumica podelila LEPE VESTI! Ona i suprug imaju VELIKI RAZLOG za veselje (FOTO)

MUŽ NAŠE GLUMICE JE BIO SA SLOBODOM MIĆALOVIĆ! Nakon veze sa njom VRATIO SE BIVŠOJ! Evo kakvo mišljenje ima o njoj sada!

- Ona je završila muzičku akademiju, a radi u EPS. Krenula je nekim "normalnim" putem, ima dve devojčice. U našoj kući su tri ćerke, imam četiri sestričine, nemamo nijednog dečaka - rekla je Dragana za Blic, a onda otkrila da je ona ceo život mezimče u porodici i da je najveći kritičar u kući njihova majka.

Informer

- Iako nam je tata bio glumac, majka nam je uvek bila najveći kritičar. Mada nije iz sveta glume, već frizer, imala je neverovatno tačna zapažanja i komentare. A ja sam njihovo mezimče. Velika je razlika između nas tri, 12 i 10 godina, i uvek sam bila "mala Gaga". Majci sam nešto najbolje i najlepše na svetu, ništa ona kod mene ne bi menjala - "Sve je to, sine, kako treba". Ali mnogo mi znači njeno mišljenje. Ja sam od onih koji se konsultuju s porodicom o svakom svom postupku. S jedne strane, to je divno, s druge, nije dobro, jer Dragana mora da bude velika devojka i sama donosi odluke - priča mlada glumica.

Tagovi: