08.02.2020.

08:38

Foto:

Zabava

NOVA IZNENAĐENJA U HIT SERIJI MILOŠA AVRAMOVIĆA: Vuk Kostić i Ljuba Bandović rade Marašu o glavi!

Vuk Kostić i Ljubomir Bandović glavna su pojačanja u nastavku serije "Južni vetar"! Popularni glumci pojaviće se u novim epizodama ovog akcionog trilera, koje počinje da se emituje od 16. februara na RTS.

Kostić i Bandović igraće crnogorske mafijaše koji će raditi o glavi Petru Marašu (Miloš Biković).

14 epizoda

ima serija "Južni vetar"

Borba dva klana

- Bandović u seriji igra Vaju, šefa crnogorske mafije. On će doći u Beograd i praviti ozbiljne probleme Marašu i njegovoj ekipi. Želeće da preuzme sve poslove vezane za drogu i krađu automobila u Srbiji, pa će se voditi ozbiljna borba dva klana - kaže za Informer dobro obavešten izvor.

Prema rečima našeg sagovornika, Bandovićeva desna ruka biće Sparta, kriminalac kojeg igra Vuk Kostić.

Објава коју дели Miloš Biković (@__bikovicmilos__) дана 26. Јан 2020. у 3:12 PST

- Sparta će biti ozbiljna pretnja svima koji mu se nađu na putu, između ostalog i Marašu. On je nemilosrdni ubica i izvršava sva naređenja koje mu njegov šef Vajo izdaje. Biće tu dosta zanimljivih situacija između crnogorskog i srpskog mafijaškog klana, ali to je sve što mogu da otkrijem za sada - priča naš izvor.

Osim žestokih neprijatelja, glavni junak "Južnog vetra" u nastavku će dobiti i nove saveznike - Sinu (Ivan Mihailović) i Drku (Mladen Sovilj).

Објава коју дели love for the known (@bikovic_raco.loveee) дана 7. Феб 2020. у 9:24 PST

- Ova dva lika će Maraš upoznati kada bude izašao iz zatvora, sprijateljiće se s njima i pustiće ih u svoju ekipu. Sina i Drka biće pravo osveženje za seriju jer su njihovi likovi veoma interesantni - otkriva naš sagovornik i nastavlja:

- Zanimljivo je da će ova dva nova lika raditi u jednoj vulkanizerskoj radnji. Naravno, to će im samo biti paravan za njihove prljave poslove.

Rekord u gledanosti

Serija "Južni vetar" reditelja Miloša Avramovića jedan je od najgledanijih programa u Srbiji, a svaku epizodu koja se emituje nedeljom od 20 sati na RTS u proseku prati oko 1.720.000 gledalaca. Osim Bikovića, glavne uloge tumače i Miki Manojlović (on je zamenio Dragana Bjelogrlića), Jovana Stoiljković, Miloš Timotijević, Bogdan Diklić i mnogi drugi.

Bandović šuruje sa italijanskom mafijom

Ljubomir Bandović, koji igra šefa crnogorskog kriminalca, blisko će sarađivati sa šefom italijanske mafije Ćezareom Lukardijem (glumi ga italijanski glumac Paskval Espozito).
- Mogu samo da kažem da će Crnogorci i Italijani praviti velike probleme Marašu i njegovoj ekipi. Reč je o veoma jakim klanovima koji će želeti potpuno da kontrolišu tržište narkotika i kradenih automobila - kaže naš izvor.

Tagovi: