17.02.2020.

20:00

Foto:

Zabava

VATRENA VEZA SRPKINJE I TAJKUNA! Novi roman Keri Čin u emisiji Urban magazin! (VIDEO)

Reč je o erotskom romanu, gde se u vrtlogu novca, strasti, ljubomore i osvete, vatrena ljubav bori za život. Reč je o ljubavi vatrene dame i moćnog tajkuna.

Dubravka je Amerikanka srpskog porekla. Živi u Čikagu, uspešno vodi posao, iza sebe ima dva propala braka i nijednu pravu ljubav. U Beograd je doputovala sa namerom da pomogne svom bratu Petru da konačno osvoji Milu Senković u koju se zaljubio, ali ima problema s opasnim čovekom iz Miline prošlosti, Mojsijem.

Mojsije je tajkun, moćni i ugledni vlasnik kazina, iza koga je buran život u beogradskom podzemlju. On je muškarac koji savršeno vlada u svom svetu, dobija ili otima sve što poželi i ne prihvata „ne“ kao odgovor. Naviknuta da se poigrava s ljubavnicima, Dubravka se upušta u kratku strastvenu aferu sa Mojsijem i ne pomišljajući da će joj tih nekoliko dana boravka u Beogradu potpuno izmeniti život.

PRATITE NAS I NA YOUTUBE KANALU

U nastavku emisije biće reči i o izložbi "Novac i država - sačuvana priča" koja je otvorena u Narodnom muzeju u Beogradu. Krajem 2019. godine numizmatička riznica narodnog muzeja obogaćena je otkupom privatne zbirke koju čini 251 primerak srpskog srednjovekovnog novca.

Autorka i voditeljka: Milena Krstajić.

Tagovi: