Autor: Informer.rs

01.04.2020.

18:36

Foto:

Zabava

BEZ CENZURE - GEJ SCENA O KOJOJ PRIČA CELA SRBIJA! Glumac Južnog vetra dobija UŽASNE PRETNJE, produkcija filma se odmah OGLASILA (VIDEO)

Ostalo je još samo dve nedelje do kraja serije "Južni vetar", a poslednju epizodu, koja se emitovala u nedelju, obeležila je gej scena Miloša Timotijevića.

GEJ SCENA U JUŽNOM VETRU - dva muškarca u AKCIJI! Nećete verovati KO - kadar koji preti da uđe u istoriju srpskog serijskog programa

Publika nije bila oduševljena scenom u kojoj se dva muškarca ljude, te su počeli da kruže komentari osude po internetu, do te mere da je i produkcija "Južnog vetra" morala da se oglasi.

Informer

Produkcijska kuća "Režim", baš kao i cela autorska i glumačka ekipa serije "Južni vetar" najoštrije osuđuje pretnje i uvrede upućene našem kolegi i prijatelju Milošu Timotijeviću, koje su usledile nakon emitovanja 11. epizode. 

U JUŽNOM VETRU GLUMI BIKOVIĆEVOG SINA! Preslatki dečak je sin NAŠE POZNATE GLUMICE - to sigurno niste znali! A ulogu je dobio na AUDICIJI (FOTO)

- Potpuno je neprihvatljivo da se glumcima preti i da bivaju izloženi neprijatnostima zbog uloge koju tumače ili zbog nerazlikovanje filmske fikcije od stvarnog života. Miloš Timotijević je svojom ulogom ostavio veliki pečat u filmu i seriji "Južni vetar" i nezamenljiv je deo naše porodice. Svaki napad na njega lično, predstavlja potpuno nerazumevanje poruke koju "Južni vetar" šalje svojim fanovima i ovom društvu - rekao je reditelj Miloš Avramović i dodao:

Informer

- Ekipa "Južnog vetra" poziva veliki broj svojih fanova da poštuju rad svakog člana naše ekipe i da iz filmske i televizijske sage kao pouku usvoje poštovanje porodice, prijatelja i saradnika, ali i različitosti koje su, bas kao i sve ostalo u seriji JV, sastavni deo neše stvarnosti - ispričao je on.