Autor: Informer.rs

21.04.2020.

08:25

Foto:

Zabava

MILOŠ BIKOVIĆ ZBOG ULOGE OFARBAO KOSU! Crveni i ljubičasti pramenovi OSTAVILI SU VELIKI UTISAK! (FOTO)

Glumac Miloš Biković, koji važi za jednog od najuspešnijih domaćih glumaca kako na našim prostorima, tako i širom granica Balkana, karijeru je započeo 2004. godine i prvu zapaženu ulogu ostvario je u seriji "Stižu dolari" kada je imao svega 16 godina.

NISAM ŽELELA DA MI SE ĆERKA BAVI GLUMOM, ali talenat je presudio: Prvi zajednički intervju Gordane i Teodore Bjelice - u Bikovića imamo POTPUNO POVERENJE! (VIDEO)

Informer

Biković je tumačio sina Dragana Gagija Jovanovića i Branke Pujić, i u seriji je kao tinejdžer Nebojša pravio nestašluke koji su karakteristični za te godine.

BEZ CENZURE - GEJ SCENA O KOJOJ PRIČA CELA SRBIJA! Glumac Južnog vetra dobija UŽASNE PRETNJE, produkcija filma se odmah OGLASILA (VIDEO)

Pored toga, Nebojša je imao karakterističnu frizuru za to vreme, a nekoliko puta tokom snimanja serije kosa mu je bila farbana, te je tako u nekim kadrovima imao crvene, a u drugim ljubičaste pramenove.

Informer

- Mislim da me, da sam znao da stvari funkcionišu tako kako funkcionišu, nikada ne bi naterali da nosim onu frizuru. Nikada! Kada sebe gledam na TV-u, tom klincu bih odvalio šamarčinu. Toliko iritantno dete. Ali to je bila poenta. Čudno je kada vidiš, šta to sa dečkom nije u redu, kada ima takvu frizuru? - prokomentarisao je pre nekoliko godina Biković svoj glumački angažman u ovoj seriji.

''NE DIŠI U MOM PRAVCU'' Miloš Biković je OPOMENUO - Ona MU UGROZILA ZDRAVLJE? Glumac je OKAČIO NA INSTAGRAM!