Autor: Informer.rs

15.04.2020.

10:17

Foto:

Zabava

Glumac JUŽNOG VETRA se IZVUKAO IZ KANDŽI KRIMINALA sa kojim se susretao u MLADIM DANIMA

Aleksandar Gligorić kaže da je malo falilo da i on postane kriminalac, poput njegovog lika Kapućina iz "Južnog vetra"! Glumac koji u hit seriji igra desnu ruku Cara (Miki Manojlović) otkriva da je u jednom periodu svog života lako mogao da krene pogrešnim putem.

OVO JE ĆERKA NAŠEG POZNATOG GLUMCA! Ime je dobila po JOGURTU - To joj je POMOGLO U KARIJERI? (FOTO)

- Kada sam bilo mlađi, moglo je da mi se desi da postanem kriminalac kao moj lik Kapućino. Ne bih želeo sada da ulazim u detalje i pričam mnogo o tome. Drago mi je što sam uspeo da se oduprem od svega toga i nastavim pravim putem - priča Gligorić za Informer i dodaje:

- Na ulici me zaustavljaju mladići i pozdravljaju se sa mnom rečima: "Kapućino, brate moj!" Sve to mi prija...

Informer

Aleksandar ističe da između Kapućina i njega ipak ima nekih sličnosti.

NAŠ POPULARNI GLUMAC privremeno zamenio GLUMU RATARSTVOM! Neki iz dosade čitaju, ALI NE I ON! (VIDEO)

- Obojica smo dobri i odani drugari i trudimo se da ne izneverimo prijatelje bez obzira na to da li se slažemo sa njima. Osim toga, i Kapućino i ja smo debeljuškasti, imamo stomačić - kaže naš sagovornik, koji je glumu završio na BK akademiji u klasi profesora Ivana Bekjareva.

Informer

Gligorić ne krije da mu je uloga u "Južnom vetru" jedna od najomiljenijih u karijeri.

- Najviše zajedničkih scena imam sa Mikijem Manojlovićem. Bila mi je čast i zadovoljstvo što sam radio s njim jer je jedan od mojih glumačkih uzora. Voleo sam da ga gledam u "Otpisanima" i "Grlom u jagode". Skroz je normalan čovek, nije uobražen i prepotentan. Učio sam od njega, ali je i on učio od nas mladih kolega - priča Aleksandar.

Informer