24.04.2020.

20:23

Foto:

Zabava

NOVINARSTVO JOJ UGROZILO BRAK! Mira Adanja Polak otkrila tajnu, a OVAKO joj je bilo kad se ZAPOSLILA NA RTS-U!

Međunarodni priznat novinar i producent, istraživač, saradnik i autor Mira Adanja-Polak bila je gost u nedavnoj emisiji na "Prvoj" televiziji. Tom prilikom otkrila je detalje iz svog privatnog života koje je malo ko zna. Karijeru je započela kao stjuardesa, kada je konkurisala u Jugoslovenskom Aerotransportu.

Na današnji RTS sasvim je slučajno konkurisala, ali je onda naišla na problem koji je uspela uspešno da reši.

12 SATI U HLADNOJ VODI! Dragan Bjelogrlić ODBIO DUBLERE - Snimio scene u posebnim USLOVIMA! Ovo malo vas zna!

- Izašao je konkurs za današnju Radio-televizije Srbije. Bilo je mnogo kandidata, a ja sam se bunila što nisam bila primljena. Rekli su mi da je moguće da me prime, ali na honorarni odnos. Ja kažem to ne dolazi u obzir. Moja porodica je odlučila da odemo kod advokata i da obaramo konkurs. Nakon toga su bili zapanjeni i dali su mi stalni radni odnos. Četiri godine nisam bila ni blizu malih ekrana. Počeli su da me šalje na aerodrom da uzimam važne izjave od zvaničnika. Gledala sam da se što više vidim u kadru i jednom prilikom su mi se videli nos i prsten, tada su me potpisali kao reportera. Mojoj majci su čestitali na tome u Beogradu, jer su me prepoznali i rekli kako sam napravila karijeru - prisetila se Mira svojih početaka.

Mira je otkrila da je jednom prilikom zbog novinarstva njen brak bio poljujan.

- Možda sam jedanput donela emotivnu odluku, ali sam je korigovala. Čekala sam intervju sa Kisindžerom, a onda javila mom mužu da ću ostati još četiri dana. On je rekao "ako ne dođeš, računaj da me nećeš naći". Otišla sam u njegov kabinet u i rekla moj muž je rekao tako ili tako. On mi je tad rekao, vratite se, dobićete intervju takav razlog još nisam čuo - zaključila je Mira-Adanja Polak.

ODRASTAO JE NA KARABURMI, A PORODICA MU SE ČESTO SELILA... Biković otkrio šta mu je brat monah rekao kada je postao NAJPOPULARNIJI GLUMAC