28.04.2020.

15:43

Foto:

Zabava

OVO IM JE BIO NAJVEĆI PROBLEM! Vojić Ćetković NASTAVLJA DA GLUMI U POPULARNOJ SERIJI "ŠVINDLERI"! Otkrivamo SVE DETALJE!

Vojin Ćetković se vraća u seriju "Švindleri", ekskluzivno otkriva Informer!

Poznati glumac u komičnom trileru igra Brzog Noža, koga na kraju prve epizode Cvetana (Gorica Popović) ubija satarom. I dok su mnogi pomislili da je to bio kraj Ćetkovićeve uloge u seriji, reditelj Miroslav Lekić kaže da ćemo popularnog glumca gledati i u narednim epizodama.

- Brzi Nož ima još dvojicu braće blizanaca - Oštrog Noža i Rđavog Noža. Tako da Vojin u seriji igra trostruku ulogu. On će ponovo biti aktuelan kada se bude pojavio u ulozi Oštrog Noža. Likovi u seriji biće šokirani kada ga budu ugledali i svi će ga mešati sa nastradalim bratom. Misliće da je Brzi Nož vaskrsao, pa će se napraviti prava pometnja - otkriva reditelj za Informer.

Lekić dodaje da je Oštri Nož kriminalac, još podmukliji od Brzog Noža.

- Oštri Nož želi da postane vođa "Sindikata kriminalaca". To je glavna institucija za sve prljave poslove u Beogradu. Zbog toga je Oštrom Nožu važno da stekne veliku moć da bi mogao sve da kontroliše - priča reditelj i nastavlja:

Informer

- Serija je puna preokreta. Većina likova u seriji tek će pokazati svoje pravo lice. Verujem da će gledaoci biti baš iznenađeni radnjom.

Naš sagovornik kaže da su im avioni bili najveći problem na snimanju "Švindlera" prošlog leta u filmskom gradu u Košutnjaku.

- Avioni svaki čas preleću preko Košutnjaka. Zbog toga smo stalno morali da prekidamo snimanje. Radnja serije je smeštena u tridesete godine prošlog veka, kada nije postojao putnički vazdušni saobraćaj, tako da avion nije smeo da nam se vidi u kadru - objašnjava reditelj i dodaje kako su rešili ovaj problem:

- U jednom momentu smo se toliko iznervirali da smo pozvali kontrolu letenja da nam pošalje satnicu kada avioni poleću i sleću na aerodrom. Tako smo znali kada možemo da snimamo bez prekida. Na kraju nam je sve to postalo zabavno, osećali smo se kao da mi radimo na aerodromu.