05.05.2020.

22:17

Foto:

Zabava

OD DOBRICE DO KRIMINALCA! Vuk Kostić je prolazio kroz razne TRANSFORMACIJE, a za ovu ulogu je dobio NAGRADU ZA NAJBOLJEG GLUMCA

Glumac Vuk Kostić važi za jednog od najvećih šmekera sa naše scene, a svojom autentičnošću, ozbiljnošću i talentom pobrao je sve simpatije milionskog auditorijuma. 

JELISAVETA SE POHVALILA NA INSTAGRAMU! Ponela laskavu titulu pa poručila: "Samo mir u svetu"!

Kostić je pokazao da se odlično snalazi u svim žanrovima, kako komediji, trilerima, tako i u akcionim serijama, a jasno je da ga publika voli i kao pozitivca i kao negativca.

Informer

Kostić je imao velike transformacije kroz filmove - od zbunjenog, nespretnog, do momka željnog avanture, isterivanja pravde, ali i zločinca kao što je to bio u filmu "Apsolutnih sto" kada je dobio nagradu za najboljeg glumca u pomenutom filmu 2002 godine.

I TADA JE BIO ŠARMER! Ovo je PRVA ULOGA Miloša Bikovića - bio je jako mlad i izgledao je POTPUNO DRUGAČIJE (FOTO)

Informer


Podsetićemo se dve najskorije emitovane serije "Južni vetar" i "Ubice mog oca" gde je Kostić bio jedan od glavnih junaka.

Dok u seriji "Ubice mog oca" Kostić tumači lik inspektora Aleksandra Jakovljevića koji pokušava da istera pravdu i pronađe krivde, u seriji "Južni vetar" on igra Spartu, člana crnogorskog krimi klana. 

Informer