Autor: S. Kostić

19.05.2020.

09:34

Foto:

Zabava

NEOČEKIVANI OBRT! Otkrivamo šta donosi nova sezona HIT SERIJE "TAJKUN"! Evo da li će Vladan Simonović PREŽIVETI

Vladan Simonović (Dragan Bjelogrlić) neće više biti tajkun u drugoj sezoni istoimene hit serije! Gledaoci su u poslednjoj epizodi videli da je glavni junak sklopio dogovor sa tužilaštvom, tako da će ubuduće raditi sve po zakonu.

Informer

Kako saznajemo, Simonović će u nastavku "Tajkuna" biti svedok-saradnik u mnogim suđenjima i raskrinkaće mnoge druge kontroverzne biznismene.

- Posle srčanog udara koji će preživeti Vladan će okrenuti potpuno novi list i u životu i u poslu. Postaće uzorni građanin, a ulogu glavnog tajkuna u seriji preuzeće neko drugi. Scenario za nastavak tek treba da se piše, ali je sigurno da Simonović više neće biti s one strane zakona - otkriva naš izvor i nastavlja:

- Ko će u drugoj sezoni igrati glavnog tajkuna, još se ne zna, tek će se raditi kasting za tu ulogu. Mogu vam samo reći da će se u nastavku serije pojaviti mnoštvo novih likova.

Informer

Kako je Informer već pisao, glavnu žensku ulogu u drugoj sezoni "Tajkuna" igraće Anica Dobra, za koju se ispostavilo da je biološka majka mladog biznismena Bojana Simonovića (Vuk Jovanović).

OPIPAJ PULS I SHVATIĆEŠ KOLIKO SI SREĆAN! Novi roman autorke Marije Gojković (VIDEO)

LJUT KAO STRŠLJEN! Bikovića u ovom izdanju JOŠ NISTE VIDELI - uvek je nasmejan, svi se pitaju ŠTA MU SE SADA DESILO?! (FOTO)

Informer

Zoro: Žena iz Valjeva se zaključavala zbog mog lika


Ivan Đorđević kaže je zbog njegove uloge ubice Zoroa u "Tajkunu" jedna žena u Valjevu pred početak svake epizode zaključavala vrata od stana.

- Drugarica mi je ispričala da je jedna njena komšinica svakog ponedeljka 15 minuta pred početak serije odlazila i zaključavala ulazna vrata jer se plašila Grbavog. To je, između ostalog, jedan od nadimaka koji je moj lik dobio tokom emitovanja serije - ispričao je glumac.