22.05.2020.

22:45

Foto:

Zabava

Danas je održan pomen Bati Živojinoviću! Prošlo je ČETIRI GODINE otkako nas je NAPUSTIO VELIKI GLUMAC - SIN MILJKO NIJE MOGAO DA DOĐE!

Velimir Bata Živojinovi preminuo je 22. maja, 2016. godine, u Beogradu u 83. godini, u bolnici "Sveti Sava", posle duge i teške bolesti. Danas se navršava četiri godine otkako nas je napustio ovaj legendarni glumac.

ODLIČNO SAM PODNELA IZOLACIJU! Mira Banjac otkrila šta je radila dva meseca u stanu u Novom Sadu!

Danas je održan pomen u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu gde su se okupili njegovi najbliži, porodica, prijatelji i poštovaoci njegovog lika i dela.

Informer

Među prvima je pristigao Batin kolega, glumac i producent Radoš Bajić, a nakon njega svojim prisustvom pokojnom glumcu odali su čast i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić i političari Aleksandar Antić, Branko Ružić, Žarko Obradović i drugi.

Pomenu su prisustvovali i članovi porodice, Batina unuka Dina Živojinović, kao i rođeni brat pokojne Lule Živojinović, glumčeve supruge, ali Živojinovićev sin Miljko nije mogao da dođe na očev grob.  

VELIČAMO NINU BADRIĆ, A PRIČAMO LOŠE O NAŠOJ ALEKSANDRI RADOVIĆ! Glumica IZGORELA zbog nepravde - ''Tvoji te neće, drugi te traže''

 

Informer