26.05.2020.

08:00

Foto:

Zabava

GLUMAC OPET BLIZAK SA KOLEGINICOM Strugar se ne odvaja od Hristine, MILICA ODLEPILA KAD JE ČULA! Pevačica je sa njim planirala brak, a onda ga je ona PREOTELA!

Glumac se u poslednje vreme ne razdvaja od koleginice, s kojom su ga dovodili u vezu još pre tri godine.

Njih dvoje proveli su dan u Jakovu i time se pohvalili na Instagramu. Milica se razočarala kad je to videla, pa se odmah oglasila na društvenim mrežama.

5 meseci 

bili su u vezi Milica i Petar

"Ne krivite ljude što su vas razočarali, krivite sebe što ste mnogo očekivali", napisala je folkerka, koja i dalje pati za glumcem, s kojim je provela pet meseci.

Kako saznajemo, Todorovićeva se nadala da će Strugar obnoviti vezu sa njom, a ne sa koleginicom sa kojom je bio još 2017. godine.

- Milica je ubeđena da su Petar i Hristina ponovo zajedno i ne može da se pomiri sa tim! Verovala je da je on ljubav njenog života, planirala je brak i porodicu sa njim, ali sve se promenilo početkom marta, kad je zbog pandemije korone otišla u rodni Kruševac. Bili su razdvojeni dva meseca i tad su se dogovorili da naprave pauzu u vezi. Petar, međutim, posle toga nije želeo da nastavi ljubav sa njom - priča izvor blizak pevačici.

STRUGAR GRLI DRUGU DEVOJKU, NIJE Milica Todorović! Pevačica odmah reagovala, BRUTALNA PORUKA! (FOTO)

Milica je teško podnela raskid i potražila je pomoć psihijatra, što je nedavno i potvrdila za Informer.

- Tačno je da idem kod psihoterapeutkinje i slušam sve njene savete. Ispričamo se, poverim joj sve probleme i posle mi bude super - rekla je Todorovićeva.

Samo prijatelji?

Petar Strugar i Hristina Popović nikad nisu želeli da priznaju da su zajedno. Na pitanje da li su u vezi oboje su uvek odgovarali isto: "Da, ali u prijateljskoj!"