27.05.2020.

13:11

Foto:

Zabava

POTVRĐENO! EVO KO ĆE IGRATI ZORANA ĐINĐIĆA u novoj seriji "PORODICA"! Poverena mu je ozbiljna ULOGA, a evo šta glumac kaže o tome (FOTO)

Oko serije "Porodica" čiji će junaci biti članovi porodice Milošević, digla se velika prašina, iako snimanje još uvek nije počelo.

POČINJE SNIMANJE O HAPŠENJU! Evo ko će igrati SLOBU MILOŠEVIĆA I MIRU u novoj seriji - pravo iznenađenje biće i ČEDA JOVANOVIĆ

"Porodica" će pratiti hapšenje i poslednja 72 sata života u Srbiji Slobodana Miloševića, pre nego što je isporučen Hagu, a mladi reditelj i scenarista Bojan Vuletić otkriva kako je došao na ideju da pravi priču o Miri i Slobi.

Informer

Već znamo da će Slobu Miloševića igrati Boris Isaković, a da će Miru tumačiti Mirjana Karanović (detaljnije čitajte OVDE), a sada je otkriveno da će Raša Bukvić igrati Zorana Đinđića.

''DRŽAVNI SLUŽBENIK 2'' STIŽE NA JESEN! Glumac Stefan Đoković otkrio UZBUDLJIV detalj iz NOVE SEZONE!

- Ponuđeno mi je da igram Đinđića. Značajna je i drugačija uloga za mene. Moram da nađem poseban model da joj priđem. On je obeležio jedno vreme - rekao je Bukvić na televiziji Prva.

A post shared by filmitv.rs (@filmitv.rs) on May 27, 2020 at 3:38am PDT

Rašu Bukvića smo ogledali u ulozi Uroša u seriji "Besa" koja je oborila sve rekorde gledanosti, a čije će snimanje nove sezone uskoro započeti.