07.06.2020.

08:15

Foto:

Zabava

ISTINA O ŽIVOTU BRANKE KATIĆ! Glumica je DALEKO OD SRBIJE i više ništa nije isto, a ŽELI SAMO JEDNO!

Branka Katić je osvojila srca milionskog auditorijuma kroz brojne filmove i serije i važi za jedna od omiljenih glumica u Srbiji, ali i regionu. Glumica obožava Srbiju, ali već dugi niz godina ne živi u svojoj domovini. 

 

Katićeva odavno živi u Velikoj Britaniji sa porodicom, koju čine muž Džulijan Farin, producent i reditelj, i sinovi Luis i Džo, o kojima retko priča u javnosti. 

NEPREPOZNATLJIVA! Naša glumica skratila kosu - OSTAVILA SVE U NEVERICI! Svi smo odrastali uz njene uloge u MNOGIM SERIJAMA!

Pre dva meseca, u vreme pandemije korona virusa, ona je otkrila detalje iz privatnog života koje gotovo niko ne zna. 

Informer

- Mi smo u Londonu, u našem stanu, pridržavamo se karantina, izlazimo samo kada moramo, da kupimo namirnice, šetamo psa i jednom dnevno budemo fizički aktivni. Ovde ne postoji potpuna zabrana izlaska, ali nema previše zadržavanja na javnim mestima, ako sednete na klupu ili travu u parku, uskoro vas policajac lepo zamoli da nastavite da se krećete te da se ne zadržavate na jednom mestu - rekla je ona. 

GLUMILA JE LEČIĆEVU SEKRETARICU U PORODIČNOM BLAGU, a SESTRA je OVOG POZNATOG MINISTRA! Evo kako danas izgleda i čime se bavi! (FOTO)

Branka je u nekoliko navrata priznala da joj često nedostaje Srbija, i da kad god je u mogućnosti rado dolazi ovde.

- Ja sam uvek volela da radim u Srbiji i ljubav koju dobijam ovde od publike ne verujem da ću ikada imati, niti želim da imam bilo gde drugo - rekla je ona prošle godine i dodala: 

Informer

- Davno sam shvatila da popularnost može da bude otežavajuća okolnost zato što vas svi prepoznaju i svi uvek gledaju kako izgledate i s kim ste. Ja sam još kao mnogo mlađa osoba shvatila da je bitno da znam ko sam i šta volim, a sve ostalo nekako ide uz taj posao. Jednostavno, ne bavim se ovim poslom da bih bila popularna, već mi je bitno da ti likovi koje glumim komuniciraju sa publikom - dodala je tada Branka.