09.06.2020.

18:32

Foto:

Zabava

ODBIJALA JE NEPRISTOJNE PONUDE, SADA JE NIGDE NEMA! Maja Mandžuka doživela je VRHUNAC u "Munjama", sada konačno otkrila zbog čega je NESTALA

Maja Mandžuka se, poput brojnih koleginica, tokom dugogodišnje karijere u više navrata susrela sa različitim neprijatnostima.

ZNATE GA IZ SERIJE ''BESA'' I ''STIŽU DOLAZI''! Informer PAPARACO zatekao GLUMCA - JEDVA SMO GA PREPOZNALI - Mnogo je OSEDEO!

Sastavni deo istih bile su nepristojne ponude koje je dobijala kako u Srbiji, tako i Americi, gde je radila punih dvanaest godina.

Informer

- U filmskoj industriji, kao i u drugim oblastima, postoje i divni ljudi, vrhunski profesionalci, ali i oni drugi koji žele da iskoriste svoju moć na grozan i perfidan način. Kad se nađete u takvoj situaciji, ni sami niste sigurni kako treba da se postavite. Ja znam kako sam reagovala, a da sam pristala na sve što su mi predlagali, verovatno bih imala daleko bogatiju karijeru i bila mnogo poznatija. Kućno vaspitanje, sistem vrednosti koji su mi usadili roditelji i način odrastanja doprineli su da sve nepristojne ponude odbijem. Bilo mi je najvažnije da posle svojih odluka mogu mirno da spavam, svesna toga da nisam izneverila sebe - ispričala je Maja, koja se potom osvrnula i na slučaj ozloglašenog holivudskog producenta Harvija Vajnstina, koji je osuđen na 23 godine zatvora zbog napada na glumice.

- Pričalo se da mnoge slavne glumice ne bi danas bile tu gde jesu da nije bilo Vajnstina. Umeo je da prepozna talenat, scenario, glumu. Ne mogu da ulazim u to šta je radio s glumicama, ali za sve je potrebno dvoje. Ubeđena sam da u tim situacijama mnogo toga zavisi od žene i kakav stav ona zauzme. Niko te neće maltretirati i zlostavljati ako sam ne pristaneš na to. Kad smo već kod Vajnstina, on nije jedini. I kod nas ima takvih primera, iako žene ćute o tome - navela je glumica.