16.06.2020.

22:45

Foto:

Zabava

HIT KOMENTAR ISPOD BIKOVIĆEVE SLIKE, a on je i odgovorio! Pogledajte na šta je JEDNA DEVOJKA SPREMNA ZBOG NJEGA - Dođe mi da... (FOTO)

Mladi glumac Miloš Biković je postavio velike standarde svojim kolegama, a u Srbiju planira da dovede i velike holivudske zvezde Džonija Depa i Saru Džesiku Parker za filmske projekte koje ima u planu. 

OVO JE SIN NAŠEG POPULARNOG GLUMCA! Reditelj je, a njegov OTAC je zabranio ŽENI DA RADI OVO - Cela porodica se bavi GLUMOM!

Njegov rad oduševljava milionski auditorijum, a to pokazuje i komentar jedne devojke na društvenoj mreži Instagram, koja je istakla da bi se samo zbog Bikovića vratila u Beograd da rade zajedno na projektima. 

Informer

Naime, Biković je nedavno bio u provodu sa teniserom Novakom Đokovićem, a putem Instagrama mu se i zahvalio za uspeh koji donosi našoj zemlji, a onda ga je sačekao ovaj komentar. 

Informer

- Miloše i ti radis toliko za Srbiju! Dodje mi da se zbog tebe vratim u Beograd iz Londona. Volela bih da zajedno radim na nekom projektu filmu ili organizovanju neke druge kulturne manifestacije u nasem divnom gradu. Tebe mogu da okarakterišem kao noble gentleman! Svako dobro - napisala je jedna devojka u komentru, a on joj se zahvalio. 

UDARIO JE GROM, LETELA JE NEKOLIKO METARA! Glumica ŠERON STOUN za dlaku izbegla SMRT! Evo detalja!