Autor: Informer.rs

17.06.2020.

19:22

Foto:

Zabava

ZNAMO JE KAO ZAZU I DUDU SVILAREVIĆ! Glumica Katarina Vićentijević i dalje GLUMI - godinama je nema na TELEVIZIJI, a SADA IZGLEDA OVAKO!

Glumica Katarina Vićentijević je široj publici poznata kao Zagorka Zaza Patrnožić, kućna pomoćnica i budića žena Šćepana Šćekića.

ZAVELA JE BIKOVIĆA U FILMU! Glumici KRENULA KARIJERA, a onda se udala za 10 godina starijeg PRODUCENTA - Danas OVAKO IZGLEDA!

Informer

Zapaženu ulogu ostvarila je i kao Duda Svilarević u seriji "Porodično blago". Katarina danas živi u svom rodnom Valjevu,gde glumi u lokalnom pozorištu, i vodi školu glume i kulture govora.

ISTI OTAC! Sin Miodraga Krivokapića je takođe GLUMAC, a gledali ste ga u OVOM FILMU! Posle ženidbe se POVUKAO SA SCENE! (FOTO)

Informer

Ona je nedavno za jedan medij priznala da nikada nije prestala da glumi, samo se ne nalazi u Beogradu i ljudi imaju utisak da se povukla sa scene, što nije slučaj.

ĆERKA SNEŽANE SAVIĆ JE PRAVA LEPOTICA! Na majku ima OČI, a pamtite je iz OVIH SERIJA! Danas se bavi NOVINARSTVOM, a snima i reklame! (FOTO)

Pogledajte u galeriji kako ona izgleda: