17.06.2020.

21:06

Foto:

Zabava

SVI SU SE SMEJALI UZ SIMONIDU PUHALO koja ne bi bila toliko genijalna da je nije igrao MUŠKARAC! Evo kako je nastala AUDICIJA i gde je danas čuveni glumac!

On je u toj u ulozi briljirao, a evo kako je nastala "Audicija".

Tokom njegovih studija na Akademiji scenskih umetnosti u Sarajevu nastao je projekt „Audicija“. Na projektu su pored Admira učestvovale njegove kolege i profesori. Da se trud i rad kroz celu drugu godinu studija isplatio, svedoči i činjenica da je pozorišna predstava „Audicija“ nakon izvođenja na otvorenoj sceni „Obala“ u Sarajevu jako dobro prihvaćena.

Iako je njeno izvođenje bilo obustavljeno na nekoliko godina, predstava se ipak nastavila održavati, a osamdesetih i devedesetih godina dvadesetog veka rušila je sve rekorde gledanosti.

Informer

A evo i par detalja iz njegovog privatnog života.

Admir Glamočak je poznati bosanskohercegovački glumac i redatelj. Redovni je profesor glume na Akademiji scenskih umetnosti u Sarajevu. Na istoj Akademiji bio je među prvim studentima glume. Glamočakov angažman u različitim pozorišnim predstavama, ali i u televizijskim serijama i filmovima, uglavnom je naišao na pozitivne kritike i ostvario je zapažene rezultate.

Iako je odigrao brojne pozorišne uloge i može se pohvaliti dugogodišnjom prestižnom glumačkom karijerom u BiH, na Balkanu i šire, nikada nije bio član ni jednog pozorišta.

Informer

Pogledajte video: