Autor: Informer.rs

22.06.2020.

13:13

Foto:

Zabava

DA GA NE PREPOZNAŠ! Malog Mišu u ''Žikinoj dinastiji'' nije glumio samo NIKOLA KOJO - Ovaj glumac je IMAO TU PRILIKU, a evo kako izgleda!

Svi se sećamo malog Miše iz filma “Kakav deda takav unuk” jednog od delova “Žikine dinastije”, dečaka koji je osvojio srca publike širom Jugoslavije. Mališan koji je sve nas zasmejavao i kome smo se svi divili dok recituje bio je i miljenik čitave ekipe na snimanjima. Mnogi misle da je tu ulogu tumačio Nikola Kojo. Zapravo prvi mali Miša je glumac Mihailo Jevtić.

MNOGO SE NAMUČIO! Kolege mu platile upis na AKADEMIJU, oca su mu STRELJALI, a majku je ODNELA TEŠKA BOLEST - RADIO JE U FABRICI!

Informer

Mihailo Jevtić je glumac, ali pored toga pokušao je da se nađe i u drugim profesijama. Osim u filmu “Žikina dinastija” igrao je u serijama “Sivi dom” i “Vuk Karadžić” kao u nekoliko predstava u beogradskim pozorištima. Inače, Mihailo Jevtić je rođen u Beogradu, 23. maja, 1975 godine. Pored dizajna, izrade web aplikacija i Internet sajtova, Mihailo se takođe bavi i pisanjem.

 ZVEZDA SERIJE ''ISTINE I LAŽI'' upoznala supruga na NESVAKIDAŠNJEM MESTU - Danas su u braku, a žene joj zavide jer ON IZGLEDA OVAKO!

Danas je odrasla osoba i ima 43 godine a izgleda ovako:

Informer

KRŠNI MOMCI, JEDAN SE BAVI SPORTOM! Ovo su SINOVI Vanje Bulića - ženu je upoznao dok je IGRALA NA STOLU, danas imaju TROJE DECE! Dvojica su BLIZANCI (FOTO)