Autor: Informer.rs

25.06.2020.

15:54

Foto:

Zabava

"UVEK ĆE BITI LEŠINARA I HIJENA..." Gagi Jovanović je bio na Novakovom TURNIRU, a sada mu uputio JAKU PORUKU - Ima još lavova koji se nikad neće predati (FOTO)

Naš najpoznatiji teniser Novak Đoković je objavio da je pozitivan na koronavirus, a pojedini svetski mediji su ga napadali zbog organizovanja turnira "Adria tour" čime ga smatraju glavnim krivcem za širenje virusa.

NOLE LUMPOVAO SA CECINOM ĆERKOM! Svi detalji VELIKOG SLAVLJA - Supruzi je posvetio OVU PESMU! A Biković se celo veče nije odvajao od GLUMICE (FOTO)

Dok ga jedni napadaju, drugi su stali u njegovu odbranu. Tako se prvom reketu sveta obratio i glumac Gagi Jovanović.

- Pošto Dragan nema kompjuter i ne koristi društvene mreže, zamolio me je da njegovu podršku Noletu ja prenesem ovde. 'Dragi Novače, uvek će biti hijena i lešinara, ali ima još lavova koji se nikad neće predati... Zato nek nam se naš Simba što pre oporavi. Vojska Dobra ne može bez tebe. Tvoj Gagi' - poručio je Novaku glumac.

A post shared by Andjela Jovanovic (@_blejzmodesti) on Jun 25, 2020 at 5:23am PDT

Inače, Branka Pujić i Dragan Jovanović su prisustvovali turniru u Beogradu i navijali su sa tribina, kao i njihova ćerka Anđela koja je sa Đokovićima bila u provodu.

Informer