25.06.2020.

20:28

Foto:

Zabava

ČAST MI JE ŠTO SAM SA TOBOM DELIO ISTI VAZDUŠNI PROSTOR! Andrija Milošević bio u društvu Novaka Đokovića, oglasio se - STIGLI REZULTATI!

Srpski teniser Novak Đoković i njegova supruga Jelena testirali su se na koronavirus, a rezultati testa su bili pozitivni.

LATINO ZAVODNIK PROPAO! Vilijam Levi je bio BOG I BATINA za žene širom Balkana, a onda mu se DOGODILO OVO - DANAS IZGLEDA OVAKO!

Mnogi Novakovi prijatelji su zabrinuti zbog njegovog stanja, a glumac Andrija Milošević je jedan od onih koji je bio u njegovom društvu. S obzirom na to da su Đokovićevi nalazi bili pozitivni i Milošević je morao da se testira. 

Informer

Nakon ispitivanja, Milošević je rešio da se oglasi putem društvene mreže Instagram i obavesti sve pratioce da je on negativan na koronavirus, a svima ostalima uputio poruku podrške.

Објава коју дели andrijamilosevic_official (@andrijamilosevic_official) дана 25. Јун 2020. у 10:52 PDT

- Čast mi je što sam sa tobom delio isti vazdušni prostor. Znaš i sam da pravi ljudi, iskreni, u vremenu laži i kukavičluka trpe najviše, zato sam uz tebe brate. Testirao sam se i nalaz je negativan. Ljudima koji su zaraženi, želim brz oporavak - napisao je Andrija na društvenoj mreži Instagram.