27.06.2020.

08:26

Foto:

Zabava

ČUVANE TAJNE IZA KULISA! Seriju je TV PINK odbio, Milašina nije trebalo da IGRA MANDA, a ovaj GLUMAC JE MOLIO ZA ULOGU!

“Selo gori, a baba se češlja” snima se jednom u životu, kaže Radoš Bajić i otkriva da Lazar Ristovski nije želeo da igra u čuvenoj seriji, pa je kasnije tražio da se uloga, ipak, napiše i za njega.

OVO NISTE ZNALI! Glumac otkrio kako se SNIMA SE*S u SRPSKIM FILMOVIMA I SERIJAMA! Ne slutite ŠTA SVE MORAJU DA RADE!

Radoš Bajić je otkrio sa kojim poteškoćama se susretaoo tokom snimanja serije. Prvo je seriju odbio Željko Mitrović, a RTS je kasnije prihvatio, ali pod posebnim uslovima.

Informer

- Odbili su me neki glumci. Na primer, imao sam veliku želju da u seriji igraju moji drugovi i klasići koji su danas veliki glumci, Bogdan Diklić i Lazar Ristovski - ali oni nisu bili zainteresovani. Kasnije je čuveni Dragan Nikolić prihvatio da igra ulogu Žote koju Dik nije hteo, a kada je „Selo gori“ krenulo da hara, zvao me je Lazar i molio da mu napišem ulogu… Što sam sa zadovoljstvom i učinio.

PRAVA LEPOTICA! Bila je ćerka Mime Karadžića, a MAMI UZDAHE MUŠKARCIMA - U ovom filmu je imala GLAVNU ULOGU! (FOTO)

Bajić je otkrio da uloga Milašina nije bila prvo ponuđena Miloradu Mandiću Mandi.

Informer

- Neka mi Bog oprosti, ulogu Milašina prvo sam ponudio kolegi Marku Nikoliću. Kad je on odbio da je igra, pozvao sam sjajnog i nenadmašnog Mandu, bez kojeg „Selo gori“ nikada ne bi bilo ono što jeste, neka mu je laka crna zemlja - otkrio je on.