28.06.2020.

08:29

Foto:

Zabava

IMALA JE EROTIČNE SCENE u ''Senkama nad Balkanom'' - Nataša Ninković RAZBILA TABU o SENZUALNOSTI! Pohvalila Bjelogrlića!

Mnogobrojne uloge kojima je svojim likom, talentom i energijom dala život na sceni protivteža su iskustvu koje je Nataša Ninković stekla gradeći ih tokom nešto više od dve i po decenije karijere.

KAKO DA OLJUŠTITE LUK, A DA NE PUSTITE SUZU! Probajte ovaj metod, efikasan je! (VIDEO)

Informer

Potpuno ispunjena i ostvarena, pre svega u privatnom životu, ova uspešna glumica i dalje traga za novim izazovima u poslu dajući se publici s jednakim žarom kao na početku karijere, kad je bila jedna od retkih u našoj zemlji kojoj je Holivud bio nadohvat ruke.

SLATKA KRV NEMA VEZE SA ISTINOM! Leti PAZITE ŠTA JEDETE - Komarac TO OSEĆA i zato VAS NAPADA dok neke IGNORIŠE!

Nataša je iznela stav o erotskim scenama na ekranu, pošto je imala priliku da to pokaže u seriji ''Senke nad Balkanom''.

Informer

- Veoma su lepe za ženu četrdesete i pedesete godine. Zrelost i samosvesnost imaju svoju draž i svoj eros. Retko dobijaju žene priliku da to pokažu na filmu ili televiziji jer se kod nas erotika i senzualnost većinom vezuju za mladost. U raznim kinematografijama nije tako. Eto, zahvaljujući „Senkama“ i Bjeli ja sam imala tu šansu i zaista uživala u njoj.