30.06.2020.

17:12

Foto:

Zabava

IMALI SMO TANJIR I VILJUŠKU! Glumac Nenad Jezdić otkrio PORODIČNU INTIMU - ''Žena ne voli da je spominjem...'' ŽIVOT NA SELU ih nije mazio!

Glumac Nenad Jezdić već godinama živi u selu Zabradica nadomak Valjeva, gde se bavi poljoprivredom, ali i proizvodnjom domaće rakije. Popularni glumac na selu ima 20 hektara imanja, a za održavanje voća, branje i sve što treba da se uradi na placu, gazda Jezda, kako ga zovu, angažuje seljane i vrlo je ponosan zbog toga.

SNIMILA JE VRELE SCENE S*KSA SA LAUŠEVIĆEM! Ksenija je od JEDNE ULOGE OTPLATILA JE KREDIT ZA STAN! Srbija ju je gledala u SAPUNICAMA, a danas ima RAZLOG ZA SLAVLJE (FOTO)

Informer

Njegov pokretač je njegova porodica, supruga i četvoro dece sa kojima živi na selu. Ipak, njegova supruga Sara Jezdić ne voli da se eksponira u javnosti, a Nenad je jednom prilikom otkrio i zbog čega.

ČUVENA KASANDRA 30 GODINA NAKON EMITOVANJA SERIJE! Glumica KAO DA NE STARI - Prisetila se posete BEOGRADU! Redovno sluša HITOVE OVE NAŠE PEVAČICE!

- Ona ne voli da je spominjem ni po statusu koji uživa u našoj bračnoj zajednici, a kamoli ime da joj izgovorim. Ona je u ovoj priči ja, a ja sam ona. To je suština bračnog života - ispričao je Nenad Jezdić jednom prilikom.

Informer

Od sela i poljoprivrede lepo živi, ali, kako je pričao u ranijim intervjuima, nije uvek bilo tako.

- Kad smo moja supruga i ja prvo dete stvarali, kad smo se venčali i počinjali porodični život, mi smo imali jedan tanjir i jednu viljušku. Ona viljušku, a ja tanjire… ili obrnuto, svejedno. Poenta je da smo mi to sve želeli i da smo verovali u to. Treba verovati. Ljubav ne možeš da osetiš ako ne veruješ. A bitno je da to osetiš, jer sva zadovoljstva dolaze iz ispunjenosti čoveka ljubavlju za svog bližnjeg i iz one ljubavi koju dobija od svog bližnjeg. Ljudi su užasno postali skloni samo uživanju. Posebno mladi ljudi. To je ono što kaže - lezi lebe da te jedem. Ne može. Ne ide, ne biva. Mora se raditi i stvarati - ispričao je Nenad.

ŽESTOKO ODBRUSILA! Svi bruje da se ANĐELKA PRPIĆ razvodi, a evo kako izgleda njen suprug DARIO! Glasina da se RASTAJU kruži medijima!