05.07.2020.

08:30

Foto:

Zabava

ŽIVA VATRA! Mimu ste upoznali u "Lisicama" bila je prava BUNTOVNICA, ima dve DIPLOME, a majka joj je ova POZNATA GLUMICA!

Serija "Lisice" priča priču o životz četiri drugarice koje su potpno različite. Mima, Branka, Nada i Staša su igrale glavne uloge u ovoj seriji, a danas žive potpuno drugačiji život. 

Hana Jovčić koja glumi Mimu u seriji, bila je buntovna devojka koja živi život punim plućima. Živela je u ogromnom luksuznom stanu i držala kafić u centru grada.

STARTOVAO JE BRED PIT! Marija Karan PRIZNALA da holivudski glumac NIJE BIO IMUN NA NJU, a onda OTIŠLA OVDE!

Informer

Printscreen You Tube/EX YU ARHIV

Hanina majka je glumica, Sonja Jauković, a njen otac Zvonimir je pomoćni reditelj, Hana je diplomirala muzičku akademiju i proglašena za najboljeg diplomca. Akademiju je upisala 1996. godine, a odmah po završetku dobila nekoliko uloga.

OVO SU SINOVI NEBOJŠE GLOGOVCA! Mlađi Miloš je krenuo OČEVIM STOPAMA, dok je stariji sin GAVRILO... (FOTO)

Poslednji put se pojavljuje u nekom TV projektu 2009. godine, kada glumi u seriji “Ranjeni orao”, a onda se povlači iz ovakvih angažmana. Danas ima 44 godine, glumi u predstavama koje se igraju u Narodnom pozorištu, a o privatnom životu se jako malo zna.

Informer

Jovčićeva je 1994. upisala Fakultet dramskih umetnosti u Beogradu, odsek gluma, u klasi profesora Vladimira Jevtovića. Na lični zahtev treću i četvrtu godinu završila i diplomirala u klasi profesora Predraga Bajčetića.