17.07.2020.

09:35

Foto:

Zabava

SLOBODA MIĆALOVIĆ U "JUŽNOM VETRU"! Nastavak snimanja pomeren zbog KORONE - reditelj otkrio NOVE GLUMCE koji će se pojaviti u drugom delu

Reditelj Miloš Avramović neće moći da počne snimanje filma "Južni vetar 2" za nekoliko dana, kao što planirao, već tek možda sredinom avgusta. 

"JUŽNI VETAR" IDE U HOLIVUD! Velika ispovest Miloša Avramovića - živeo je u SIROMAŠTVU, a samo na filmu zaradio je OVOLIKO!

Nakon pandemije, vanrednog stanja i svih problema s kojima smo se suočili u mesecima za nama i s kojima se, nažalost, i dalje suočavamo, Avramović je morao da po treći put napravi izmene u kalendaru. Prvi datum je bio 22. jul, zatim 28, a sada tek 13. avgust.

Informer

Reditelj je ranije otkrio da u drugom delu filma, koji je već razvalio domaće blagajne, Maraša čeka "turbo akcija", a celu ekipu naporan rad.

- Situacija s koronavirusom i mere kojih svi moramo da se pridržavamo predstavljaju veliki izazov. Samo snimanje će biti sporije i skuplje - kaže Avramović.

ODBILA JE ULOGU U "JUŽNOM VETRU"! Bio je dogovor, pa ODUSTALA - trebalo je da SPAVA PORED NJEGA! Pevačica otkrila zašto nije pristala

Nastavak "Južnog vetra" nosiće naslov "Ubrzanje". Akcenat u drugom delu će biti na novom šefu srpske mafije Petru Marašu i njegovom odnosu sa ženom, sinom, ocem i bratom.

- U filmu "Južni vetar 2" iz Amerike će se zbog problema vratiti Petrov mlađi brat Nenad. Odnos između braće biće posebno zanimljiv. Bugari se vraćaju da se svete - ispričao je Avramović.

Informer

U filmu, što je reditelj otkrio na svom Instagramu, igraće glumci iz Bugarske koje naša publika zna po ulogama u seriji "Balkanska mafija"

- Rosen Gacov Kuka (Marjan Valev) i Ivo Andonov (Zahari Baharov). Na kraju TV serije "Južni vetar" Maraš je, podsetimo, uspeo da reši probleme i da pobije članove bugarske mafije, koji dolaze u Beograd da se osvete.

Za 2021. godinu u planu je snimanje 14 epizoda. Prve četiri biće napravljene od drugog dela filma, a zatim 10 potpuno novih. U drugoj sezoni serije biće mnogo više ženskih likova.

- Želja mi je da u seriji imam Slobodu Mićalović i Natašu Ninković. Nadam se da ćemo premijeru filma moći da zakažemo za februar naredne godine, to bih jako voleo. Jedva čekam da publika vidi drugi deo priče - izjavio je reditelj.