Autor: Informer.rs

23.07.2020.

17:34

Foto:

Zabava

U filmu je Boba bio LUD za Marijom, a u realnosti mu je SRCE OSVOJILA JASMINKA - Vaša deca JE OBOŽAVAJU, a evo ZBOG ČEGA!

Vladimir Petrović tumačio je ulogu Bobe Pavlovića iz serijala „Lude godine" u devet nastavaka, a igrao je i u filmu „Majstor i šampita", pa se potpuno povukao iz glumačkog posla.

Milena i Dragan NISU IMALI DECU, ali je OVA devojčica bila CENTAR njihovog sveta i o njoj su brinuli kao O SVOM DETETU!

Informer

Oženjen je Jasminkom, s kojom ima sina Igora i ćerku Anu. Vladimir već trideset godina kreira reklamne poruke dok je njegova žena spisateljica za decu.

SNEŽANA SAVIĆ nije bila prvi izbor za ulogu Nine Andrejević u BOLJEM ŽIVOTU - Prvo je nuđena MEGA POPULARNOJ PEVAČICI tih vremena!

Rođena je 1960. godine u Beogradu. Studirala je španski jezik i književnost na Beogradskom univerzitetu. Bavila se marketingom i novinarstvom. Bila je urednik dečje emisije na radiju. Pisala je za mnoge dečje časopise. Učestvovala je u različitim programima koji podstiču dečju maštu i stvaralaštvo. Uređivala je časopis National Geographic Junior. Za svoje knjige dobila je nekoliko nagrada,a danas snima klipove čitajući pesme za decu koje okači kasnije na Jutjub.

Kako ona izgleda pogledajte u nastavku.