11.08.2020.

08:00

Foto:

Zabava

VUK KOSTIĆ PRIHVATIO ULOGU UBICE ZORANA ĐINĐIĆA! Novo pojačanje u seriji o PORODICI MILOŠEVIĆ!

Vuk Kostić glumiće Milorada Ulemeka Legiju u seriji "Porodica"! Popularni glumac prihvatio je da dočara lik čoveka osuđenog za ubistvo premijera Zorana Đinđića u TV drami koja je nedavno počela da se snima u Srbiji.

U "Porodici" će biti opisani poslednji dani na slobodi bivšeg predsednika Slobodana Miloševića, kao i njegov odnos sa suprugom Mirom Marković.

- Istina je da snimam "Porodicu" i to je jedini projekat na kojem trenutno radim. Ne smem ništa da vam otkrivam o svom liku, niti bilo koji detalj u vezi sa tom serijom. Sve će se saznati kada dođe vreme - zagonetno poručuje Kostić.

Informer

Reditelj i scenarista Bojan Vuletić otkriva zašto je rešio da snimi seriju o kontroverznom bračnom paru koji nam je nekada krojio sudbinu.

- Hapšenje Miloševića je svakako događaj koji je potpuno promenio tok istorije u ovom našem podneblju i direktno uticao na naše živote. I dve decenije posle toga sve to predstavlja kontroverznu temu, o kojoj se govori s puno emocija - priča reditelj.

Glavne junake serije Miru i Slobu igraće Mirjana Karanović i Boris Isaković, a u ulozi političara Čedomira Jovanovića naći će se Milan Marić.