17.08.2020.

14:17

Foto:

Zabava

TRAUMATIČNO! Silovao je MOĆNIK iz srpske filmske industrije - GLUMICA POBEGLA IZ SRBIJE, a sada snima film o SVOM BOLNOM ISKUSTVU!

Stajnfeld, proslavljena srpska glumica, napustila je zemlju pre nekoliko godina nakon što ju je moćna i poznata ličnost iz industrije seksualno napala. Napad je ostavio traumu i dugo nije mogla govoriti o tome.

MAESTRALNO JE GLUMIO TRANSVESTITA, a na njegov ZAVODNIČKI POGLED pala je ONA - Ovako izgleda SUPRUGA Dejana Lutkića! (FOTO)

Na kraju je napravila „Drži me dobro“ o iskustvu i onima drugih žrtava seksualnog napada koje je upoznala u SAD-u. Film koji prikazuje u odeljku za takmičarski dokumentarni film u Sarajevu, naglašava stanje preživjelih čiji se glasovi i dalje ne čuju.

Informer

Još uvek pati od post-traumatskog stresnog poremećaja kada je stigla u SAD, Stajnfeld kaže da se polako oporavljala uz pomoć prijatelja.

- Upecalo me činjenica da samo kad govorim o tome, zapravo mogu početi da budem u redu. To je isceljenje. Bilo je to veliko otkriće za mene - navela je ona.

MISTERIJA REŠENA! Uočili ste da vam HLEB U RESTORANU uvek donesu PRE JELA - Razlog će vas iznenaditi! (VIDEO)

Iskustvo oporavka je inspirisalo Štajnfeld da stvori nešto što može pomoći drugima.

- Ako preživeli može da razgovara sa drugim preživelim, možda će se osećati sigurno deliti svoju priču i na taj način dobiti moć - rekla je ona.

Informer

Posle povezivanja sa organizacijama preživelih poput RAINN-a (Nacionalna mreža silovanja, zlostavljanja i incesta) i konkurisanja za govornika, kontaktirala je ostale preživele zbog onoga što je u početku planirala kao kratak Jutjub video.

ŽVRLJOTINE DOSTA GOVORE O VAMA! Ukoliko crtate OVO vi hoćete da vas NEKO VOLI, a kockice znače da ste OVAKVI!

Štajnfeld u početku nije planirala da uključi svoju priču u film, ali nakon što je napravila prvi grubi rez, shvatila je da treba da doda svoj sopstveni glas delu, dajući filmu intimniji i ličniji ton. Pronašla je video dnevnike koje je snimila nakon svog napada i uključila materijal u filmu, koji je takođe presečen sjajnim animiranim nastavcima.